Petak, 24. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Mlada influencerica i model preminula nakon brazilskog podizanja stražnjice

Preuzmite sliku

Bila je model, influencer i modna dizajnerica, a na Instagramu je pratilo čak 12.9 miliona ljudi. Vijest o njenoj smrti objavila je na društvenim mrežama influencerica Lira Mercer koja je u poruci navela da je uzrok smrti spomenuta operacija.

Slavna influenserica Joselyn Cano (29) umrla je nakon zahvata podizanja stražnjice, koji je obavljen u Kolumbiji, piše The Sun. Joselyn su zvali i meksička Kim Kardashian, a živjela je u Kaliforniji.

  • Bila je model, influencer i modni dizajner, a na Instagramu je pratilo čak 12.9 miliona ljudi. Vijest o njenoj smrti objavila je na društvenim mrežama influencerica Lira Mercer koja je u poruci navela da je uzrok smrti spomenuta operacija.

    Porodica zvijezde stranice OnlyFans nije još izdala saopštenje povodom tragedije, ali je servis pogrebnih usluga u Kaliforniji ove nedjelje objavio da je “Joselyn na ovaj svijet došla 14. marta 1990. a da je preminula 7. decembra 2020. godine”.

  • Brojni fanovi oglasili su se u porukama u kojima izražavaju saućešće, dok je influencerica Daniela Chavez napisala:

    – Počivaj u miru, kraljice društvenih mreža.

  • Stručnjaci odavno upozoravaju na rizik brazilske metode podizanja zadnjice. Jedna studija pokazala je da je stopa smrtnosti od tog zahvata 3.000, daleko više od rizika ostalih estetskih operacija. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje