Srijeda, 25. Maja 2022.
Tuzlanski.ba logo

Mjesecima je mislila da ima upalu uha, a onda je snimila zaglavljeni predmet…

Preuzmite sliku

Video je prikupio više od milion pregleda, a korisnici koji su ga pogledali bili su zgroženi 

Žena koja je tri mjeseca mislila da ima upalu uha ostala je zaprepaštena kada je saznala šta joj zapravo uzrokuje bol. Lexi Mahon je na Tik Toku podijelila svoju priču, a u videu se vidi kako leži u bolničkom krevetu s maramicom na uhu, piše The Sun.

– Tri mjeseca sam mislila da imam upalu uha pa sam kupila malu kameru za uho; evo šta sam pronašla! – rekla je Lexi u videu.

Video je pokazao unutrašnjost njenog ušnog kanala, a duboko u njemu šarafčić (čepić) zlatne naušnice. U sljedećem dijelu videa Lexi je u bolnici, a pored nje je ljekar koji joj posebnim alatom pokušava izvaditi šarafčić što je očigledno boli. U zadnjem dijelu videa ga drži na dlanu pokazujući njegovu veličinu, prenosi Večernji list.

U opisu je napisala da zbog ove situacije nikada više neće spavati s naušnicama, te da zaista ne shvata kako se to moglo dogoditi. Video je prikupio više od milion pregleda, a korisnici koji su ga pogledali bili su zgroženi.

@lexijordanm bought one of those handy dandy ear cameras, look what i found😱 #fyp #earcamera #dontsleepwithearrings #hiddentreasure ♬ Oh No – Kreepa

– Izgleda prestrašno, mislila sam da je neko oko koje će trepnuti – napisala je jedna korisnica.

-.Meni su kao maloj iz uha izvadili nekoliko makarona – komentarisala je druga korisnica.

Neki su napisali kako su mislili da je riječ o nekom kukcu, a neki da to nije ni približno najgora stvar koju su vidjeli da ljudima izvlače iz ušiju.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,