Utorak, 9. Marta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Milionerka otvorila vrata svoje kuće: Dajem hiljade dolara na šampanjac (FOTO)

Preuzmite sliku

Dawn Ward (41) je milionerka iz Britanije koja zajedno sa mužem vodi jednu od najuspješnijih kompanija za uređivanje enterijera. Ona je učesnica novog realityja „Real Cheshire Housewifes“. Sada je otvorila vrata svoje kuće.

– Ne moram nikome da se dokazujem. Ljudi me odmah svrstavaju u određenu grupu ljudi, ali mene nije briga za to, jer sam zadovoljna sobom. Oduvijek sam željela da zarađujem za sebe. Još kao mala djevojčica željela sam da budem uspješna kao žene o kojima sam čitala u časopisima, a kao jedinica bila sam veoma nezavisna i vjerovala sam da mogu da imam sve samo ako budem vrijedno radila. Nisam željela da se oslanjam ni na koga. Imala sam sreće, pa sam srela srodnu dušu i sada smo zajedno već 26 godina. On je ljubav mog života – priča Dawn.

Dawn, koja je majka četvoro djece i koju često miješaju sa Elizabeth Hurley, jednom od učesnica realityja „The Real Housewives of Cheshire“. Pošto je zadovoljna onim što ima, ona ne učestvuje u ovom showu zbog novca, nego želi da proslavi svoj brand i da obezbijedi kćerkama sigurnu budućnost.

– Show je fantastičan! Čula sam razne priče o montiranju, pa sam bila malo uplašena za svoj posao. Ali i pored silnih negativnih komentara, imam dosta podrške – kaže ona.

U svojoj ogromnoj kući ona ima salon za kosu i nokte, kino, đakuzi, teretanu, bar i veliki garderober.

– Ja ne pijem Proseko – pijem samo prave stvari – kaže Dawn, koja godišnje troši hiljade dolara na skupe šampanjce.

Dawn je uređivala kuće mnogih poznatih klijenata, među kojima je i Abbey Clancy.

– Najviše sam dizajnirala kuće fudbalera, ali uglavnom uređujem poslovne prostorije – kaže ona.

I pored toga što na poslu najčešće ostaje po 14 sati, ona uspijeva i da kuha, ali ne tako često.

Ja ne ljuštim krompir i ne perem sudove. I ne idem pješke ako ne moram – objašnjava ona.

Ali nije oduvijek bilo ovako. Kada je imala 12 godina, Dawn je svakog vikenda radila za tezgom za voće i povrće, ustajala je u 4 ujutru i kući dolazila u 22.30. Svog muža Ashleya upoznala je u pubu. Tada je kao model zarađivala više od njega i u početku nije ni znala da je fudbaler.

– Zarađivao je samo 80 funti sedmično. Svidio mi se odmah, ali sam sa njim izašla najviše da bih napravila bivšeg dečka ljubomornim. Poslije pet godina veze me je zaprosio – otkriva ona.

Ali bez obzira na sve što posjeduje, najvažnija joj je porodica.

– Ako sutra sve izgubim, znam da imam sjajnu porodicu i oni mi znače sve na svijetu. Rodila sam se bez novca, mogu bez njega i da živim. Živim nevjerovatnim životom, ali ne gledam na to kao na nešto što će samo opstati – kaže ova milionerka.

(zena.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,