Srijeda, 8. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Mama objavila kakvu užinu pravi za svoju djecu, pa dobila mnogo negativnih komentara

Preuzmite sliku

Ardita svake sedmice provede dva i po sata pažljivo uređujući voće i povrće te praveći zanimljivu užinu, a zadovoljstvo joj je vidjeti koliko njena djeca vole ovakve ručkove.

Ardita Jupolli optužena je da se pretvara da je savršena mama nakon što je na svom Instagram profilu pokazala tematska Halloween jela koja je napravila za svoju djecu. Mama troje djece svaki dan provodi pola sata pripremajući školsku užinu za svoju djecu i ne obazire se na negativne komentare, prenosi Večernji list.

Vampirske jagode, loubanje od krastavca i palačinke u obliku šišmiša samo su neke od nevjerovatnih užina koje je 34-godišnja mama pripremila ovog mjeseca prije nego što je otišla na svoj stalni posao. Svaki ručak servira se uz iskrene i nadahnjujuće poruke koje djeluju kao ohrabrujući razgovor na pola dana.

 • “Zaista mi je zadovoljstvo vidjeti koliko moja djeca vole ove ručkove, posebno one za Noć vještica. Kažu da su svi njihovi prijatelji oduševljeni i raduju se onome šta je sutra. Ja sam stvarno sretna. Vidim neke mame kako se žale da su im djeca izbirljiva, a moja jedu voće i povrće”, ispričala je Ardita pa dodala:

  “Ubacim sve u njihove kutije za ručak i kad se vrate potpuno su prazne. Mislim da nisu savršene, ali moja djeca ih vole.”

 • Ardita je užinu svoje djece počela objavljivati na Instagramu, u nadi da će nadahnuti druge roditelje da budu kreativniji. Iako je dobila mnoštvo pozitivnih komentara, bilo je i mnogih negativnih koji su je vrijeđali i optuživali da glumi da je savršena mama.

  “Izgledaju prekrasno”, napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “Sviđaju mi ​​se inspirativne poruke koje stavljate u njihove kutije. To je tako lijepo i promišljeno! Lijepo pripremljene kutije. Bravo!”

  Ipak, nisu svi bili oduševljeni. “Ko zapravo ima vremena za ovo?” komentarisala je jedna mama.

  “Još jedan ‘pogledaj me, ja sam savršena mama'… možemo li dobiti malo stvarnosti nazad, molim te?” glasio je jedan komentar.

 • Ardita svake sedmice provede dva i po sata pažljivo uređujući voće i povrće te praveći zanimljivu užinu. Unatoč tome što je uvijek bila kreativna u kuhinji, tek je prošle godine počela dokumentovati svoja mini remek-djela na društvenim mrežama.

  Sada Ardita, koja je mama Robertu (14), Simoni (10) i četverogodišnjoj Lorni Mustafi, ima brojne pratioce koji žele vidjeti šta će napraviti sljedeće.

  “Sve je počelo kada je moja najmlađa tražila sendviče drugačijeg oblika pa bih za nju napravila one u obliku srca i zvijezde. Sada sam inspirirana stvarima na internetu, ali uvijek stavljam nešto iz vlastite mašte u svoje kreacije. Uvijek želim na kraju staviti svoj potpis – nešto svoje”, zaključila je Ardita.  (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,