Subota, 12. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Mama objasnila zašto njezina djeca nose jeftinu odjeću, a ona markirane krpice

Preuzmite sliku

Caitlin Fladager ima 26 godina i već se nebrojeno puta našla na udaru kritika zbog odgoja svoje djece. Javnosti je postala poznata nakon što je priznala da koristi marihuanu čak i kada su njezina djeca budna, a od tad često izaziva reakcije svojim stavovima.

Ovog puta se našla na udaru kritika jer svojoj djeci kupuje isključivo jeftinu odjeću, dok sebe rado počasti skupim dizajnerskim komadima. No odlučila je objasniti zašto to radi.

“Znate zašto? Jer ja ne rastem stalno kao moja djeca. Ne prolijevam stalno hranu i piće po svojoj potpuno novoj odjeći”, napisala je na početku svoje objave.

Osim toga, dodala je kako se ona, za razliku od njezine djece, ne igra u blatu, ne radi rupe na odjeći i ne mijenja ekspresno svoje mišljenje o tome šta više ne želi nositi.

“Nisam dijete”, kratko je zaključila te dodala: “Moja djeca su neuredna, vole se igrati u prljavštini i vole prosipati hranu. Kupujem im jeftiniju odjeću jer odbijam biti mama koja viče na njih zbog sladoleda koji kaplje po novoj majici.”

Kako kaže, nastoji biti mama za koju zaprljana odjeća nije velika stvar.

“Trudim se biti mama koja ih uči da u životu postoji više od lijepe, skupe odjeće”, istaknula je.

Njezina objava je postala viralna te je prikupila više od 14 hiljada lajkova, a podijeljena je oko 11 hiljada puta. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,