Ponedjeljak, 27. Januara 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Mama je dala sina na usvajanje: Njegova tužna sudbina im je nakon sedam godina promijenila živote

Kad je bila jako mlada, Kris Smith je morala donijeti odluku koja ju je shrvala. Odustala je od vlastitog djeteta i dala ga na usvajanje nakon što se jedva spasila od nasilnog partnera.

Prekinula je tu vezu koja ju je psihički uništila, međutim, izgubila je i posao i završila bez krova nad glavom. U tom trenutku joj se činilo da bi njeno dijete, koje je rodila sa 17 godina, imalo bolji život kad bi ga dala na posvajanje.

Kris je malo po malo počela sređivati svoj život. Maknula se od agresivnog bivšeg partnera i upoznala novog muškarca koji je bio dobar prema njoj. Za njega se i udala, a našla je i posao. Sve se činilo kao da ide prema boljem, međutim, jedna stvar ju je ipak mučila.

Mali Matthew je imao samo 3 i po godine kad ga je Kris dala na usvajanje. Smatrala je da je donijela ispravnu odluku, no nakon 7 godina je saznala tužnu istinu o sudbini svoga sina koja ju je istovremeno i rastužila i razveselila, prensi Lajk.

Saznala je da Matthew nikad nije usvojen. Cijelo vrijeme je bio u ustanovi u kojoj ga je kao 21-godišnjakinja ostavila. Budući da je sada imala sređen život, uspjela je “posvojiti” vlastito dijete. Opet su zajedno i sretniji nego ikad. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,