Nedjelja, 13. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Mama i kći bile uvjerene da će test na trudnoću biti negativan pa ih rezultat iznenadio: ‘Plakat ću’

Preuzmite sliku

Korisnica TikToka, Rylee, podijelila je video u kojem je zajedno sa svojom majkom radila test za trudnoću.

Htjela je pokazati reakciju njezine majke kada shvati da nije trudna te da je nepotrebno tjerala da napravi test, ali onda se dogodilo nešto neočekivano – test njezine majke bio je pozitivan.

@rdubbbThat one time I took a pregnancy test with my mom and ended up with a new sibling Lolol♬ original sound – rylee

U videu se vide Rylee (24) i njezina mama kako drže flašu vina dok se pripremaju saznati rezultate. Uvjereni da će oboje biti negativni, one otvore pakete i odmah Ryleeina mama kaže: “O moj Bože!” Rylee se počne smijati, uvjerena da se njezina mama šali, ali onda izbezumljena žena dodaje: “Ja ću plakati.” Njezin video prikupio je više od deset miliona pregleda pa je Rylee objavila još jedan video u kojem je objasnila cijelu priču.

@rdubbbOver 5 million views and 1 million likes later, I give you….. THE BACK STORY. Thank you all 😘 Promise I will follow with an update soon hahaha

♬ original sound – rylee

– Ovo je bilo u julu prošle godine. Bila sam loše volje, veoma emocionalna i trebala sam svoju mamu. Otišla sam do njezine kuće i ona se usudila pitati me jesam li trudna, iako mi je kasnila menstruacija. Tada me natjerala da napravim test, ali i ona je odlučila napraviti jedan kad je shvatila da i njoj kasni menstruacija – ispričala je. Nakon rezultata testova, njezina majka mislila je da je zamijenila testove pa je natjerala da ga ponovi. Njezin test ponovno je bio negativan, a njezina majka sada očekuje šesto dijete koje stiže u martu ove godine. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,