Nedjelja, 25. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Majka 10-ero djece pokazala koliku količinu hrane mora kuhati da svi budu siti

Preuzmite sliku

Alicia i Josh Dougherty devet godina pokušavali su dobiti dijete, ali nažalost, bezuspješno. Odlučili su se posvojiti jedno iz doma, a prvi je u njihovu porodicu stigao 5-godišnji Alex. 

Samo nekoliko dana nakon što je Alex počeo živjeti s njima, Alicia je saznala da je trudna s prvom djevojčicom, Zoey. Kroz narednih nekoliko godina par je uspio zatrudnjeti još 8 puta, pa sada imaju desetero djece. Mama svakodnevno dijeli s ljudima na TikToku dijelove života velike porodice, a najviše se proslavila videima u kojima je pokazala koliko hrane treba pripremiti da svi budu siti.

@doughertydozenHow many eggs do you go through in 1 meal? ##FeedingMyFamily ##BreakfastForDinner ##LargeFamilyLiving♬ Cute songs for pet videos and easy events – Saku

Za večeru napravi kajganu od 36 jaja i sira, ispeče 48 šnita slanine, napravi 16 velikih vafla od dva paketa smjese, a uz to posluži dvije mjerice jagoda, borovnica i cijelu bocu šlaga.

@doughertydozen##Tutorials FYI don’t make blue corn tacos thinking they’ll be “new and fun” bc kids don’t like “new and fun”🙄. ##FeedingMyFamily ##BonAppetit♬ I Can Feel It (Christmas Instrumental) – Nick Sena and Danny Echevarria

Koliko god može, ova mama se trudi ne zaprljati posuđe kako bi imala što manje posla nakon večere. Tako voće reže na plastičnom poklopcu kojim se zatvara mjerica i kasnije ga samo baci u smeće.  Mnogi korisnici su je prozvali ‘heroinom’ jer toliko truda ulaže u svoju porodicu. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,