Utorak, 3. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Luksuzni hoteli lansiraju pakete “rada iz hotela”

Preuzmite sliku

Diljem Amerike rokovi za rad na daljinu nastavljaju se produžavati ​​i mnoge firme potiču rad od kuće barem do kraja 2020. godine. U Los Angelesu su zbog toga brojni hoteli počeli nuditi sobe za ‘dnevni’ najam.

Neki su zaposlenici počeli tražiti alternativne radne prostore kako bi se malo maknuli iz kućne kancelarije, želeći se privremeno odvojiti od ukućana ili doživjeti promjenu okruženja, prenosi 24sata.hr.

U Los Angelesu zbog toga brojni hoteli počeli nuditi sobe za ‘dnevni’ najam.

1. Hotel Viceroy Santa Monica

Ponuda ‘rad iz hotela’ je novost koju ovaj hotel nudi u svojoj ponudi.  Gosti se mogu prijaviti u 12 sati i imaju cijeli dan da uživaju u prostoru, rade i opuštaju se za 600 dolara. Ako ne žele prespavati,  mogu se odjaviti u 17 sati, a cijena će biti smanjena za 20%.

Ponuda uključuje bračni krevet i kauč na razvlačenje, kao i prostrani dnevni boravak s aparatom za kafu. Ponuda također dolazi s besplatnim parkiralištem, prostranim poslovnim stolom s velikim monitorom i besplatnim WiFi-om kao i konzolom za video igre ( kada vam treba radna pauza) i printerom.

2. Hotel Hollywood Roosevelt, Hollywood

Ponuda ovog hotela uključuje besplatan dnevni parking za jedno vozilo, besplatan brzi WiFi, čaj i kafu, pristup na bazen i pristup hotelskoj teretani. Svi zainteresovani za rad iz ovog hotela mogu se prijaviti u hotel u 9 sati i ostati do 20 sati, od ponedjeljka do četvrtka, uz mogućnost noćenja za dodatnih 50 dolara.

Cijene za ovu ponudu kreću se od 159 dolara, a posjetitelji mogu iz hotelske kancelarije pobjeći u vrt Cabana ili balkon Cabana s pogledom na bazen.

3. Hotel InterContinental u centru Los Angelesa 

S cijenama od 219 dolara ponuda uključuje upotrebu sobe od 9 do 17 sati, neograničeni bežični pristup internetu bilo gdje u zgradi, kancelarijski materijal, kafu i čaj u sobi. Također dolazi s besplatnim doručkom i ručkom u hotelskom kafiću kao i jedinstvenom dnevnom cijenom parkiranja od 10 dolara. Za dodatnih 50 dolara gosti također mogu produžiti svoj boravak preko noći. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,