Četvrtak, 5. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Luksuz, mir, tišina: Šest soba, šest kupaonica i garaža za šest automobila (FOTO)

Preuzmite sliku

Ako ste ikad sanjali o životu u Playboy dvorcu i gomili prsatih ljepotica koje vam svakodnevno ugađaju, onda bi kupnja ove kuće bio sasvim dobar početak.

Da, sigurni smo da bi s ovom “ljepoticom” i prekrasnom okućnicom koja se prostire na gotovo 2200 kvadratnih metara, bili glavni u kvartu, a kad ste glavni, onda su tu i ljepotice kojima odgovara takav stil života. Ako kojim slučajem spadate u one koji ne vole partijati, te više uživaju u miru i tišini, ovaj posjed u Gold Coastu, na istočnoj stani Australije nudi sve što možete zamisliti.

  • kuca-skupa-egzotika (1)
  • Najbolja je stvar što je ova kuća dizajnirana na način da okoliš i unutrašnjost tvore cjelinu, pa je u nedostatku zidova jako teško primjetiti gdje završavaju granice kuće i počinje okoliš. Prednost takvog dizajna je što se iz gotovo svih djelova kuće nudi prekrasan pogled na zelenilo koje vas okružuje. Ali, kako i to zna dosaditi, kuća je krcata i drugim sadržajima koji bi usrećili svakog muškarca, a i većinu žena.

    Šest soba, šest kupaonica i garaža za šest automobila, biti će sasvim dovoljna da se okupi ekipa i krene s filmskom večeri u kućnom kinu ili baci pokoja partija biljara. Nakon toga možete na lagani trening u kućnoj teretani ili na opuštanje u sauni, dok ste tijekom cijelog vremena mogli uživati u okusima vina iz vinskog podruma koji skriva čak 7000 boca. Da, i nama se čini kao raj na zemlji, samo ne znamo šta bi sve morali uraditi da skupimo 15 miliona australskih dolara i preselimo u ovu ljepoticu. (Macho.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,