Subota, 1. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ljubavni horoskop za 15. juni

hotoskop-ljubav1
Preuzmite sliku

Pročitajte šta vas očekuje na ljubavnom planu u subotu 15. juna.

hotoskop-ljubav1OVAN

Ovo je za vas naporan dan ako ne želite da se dogovarate sa partnerom oko bitnih pitanja. Mjesec u Djevici u dobrom aspektu sa Saturnom i Plutonom nameće vam potrebu za boljom komunikacijomi bilo bi najbolje kada biste po mnogim pitanjima bili spremni da popustite, posebno ako ste gospodin Ovan.

BIK

Nemojte oklevati ako treba da pozovete nekog ko vam je veoma drag i sa kim se viđate već izvesno vrijeme. Ne bi trebalo da se previše emotivno vezujete za one koji vam ne uzvraćaju istom mjerom. Ovo bi mogao biti jedan od boljih dana za one koji su slobodni, ako planiraju negdje izlazak s društvom.

BLIZANCI

Sunce i Jupiter u vašem znaku u konjukciji još uvijek donosi egzaltirana osjećanja ili ćete danas imati potrebu da nekom na klasičan način, moguće veoma romantičan date na znanje da vam se dopada. Imate mnogo planova u vezi sa privatnim životom i trebalo bi da učinite nešto konkretno da bi se oni i ostvarili.

RAK

Vjerujete da će jedan drugi Rak, Ribe ili Djevica održati riječ. Veoma vam je važno da imate na koga da se oslonite i stalo vam je da budete sigurni da ćete moći da se u očima partnera pokažete u najboljem izdanju. Stalo vam je da vas ne samo voli nego i da vas cijeni i da se interesuje za vaš posao.

LAV

Očekujete poziv od nekog koga ste skoro vidjeli negdje na nekom putu ili ste se sreli poslije izvjesnog vremena. Ne prestajete da razmišljate o toj osobi i vjerovatno će vam se pružiti prilika da pokažete da ste od riječi i da ste spremni da pređete preko nečega iz prošlosti što vas je razdvajalo od osobe koja vam se dopada.

DJEVICA

Mjesec u vašem znaku u dobrom aspektu sa Saturnom u Škorpiji i Plutonom u Jarcu donosi vam osjećanje obaveze prema nekom zemljanom znaku. Trudite se da na svaki način učinite sve da bi partner bio srećan sa vama ili da bi vas prihvatio takvim kakvi ste. Moguć je zajednički izlazak u veće društvo.

VAGA

Mars vladalac astrološke kuće partnerskih odnosa u astrološkoj kući dužih puteva i inostranstva u Blizancima čini vas sklonim flertu sa nekim koga ste upoznali negdje na putu ili se radi o nekom ko često putuje. Merkur i Venera u Raku i Mesec u Devici može donijeti susret na nekom zvaničnom skupu.

ŠKORPIJA

Osjećate se dobro u društvu osobe koja se bavu nekim konkretnim poslom, moguće da radi u nekoj velikoj trgovinskoj firmi, u medijima ili u banci. Vjerujete da uz nju možete lako da se dogovorite u vezi sa mnogim pitanjima koja se tiču vašeg posla ili ako ste u braku da može da preuzme na sebe dio obaveza i odgovornosti.

STRIJELAC

Ako želite da vas prihvati familija partnera ili njegovi prijatelji morate uzvratiti istom mjerom, ali vi nešto danas baš i niste u takvom raspoloženju jer vam aspekt između Mjeseca i Neptuna ne odgovaraju. Bilo bi mudro kada biste se suzdržali od komentara za koji znate da neće biti dobro prihvaćen.

JARAC

Postoji mogućnost da nepromišljeno reagujete u situaciji u kojoj ćete biti rukovođeni isključivo onim što čujete od jedne Djevice ili Raka a trebalo bi da prije donošenja odluke o svemu što se tiče vašeg privatnog života dobro razmislite, naročito ako se radi o putovanju u inostranstvo. Partneru je izrazito stalo do vas.

VODOLIJA

Pod velikim ste pritiskom od strane Ovna ili Vage da jednu situaciju riješite što je moguće prije i što povoljnije po vas. Ako ste dugo u vezi ili braku imate mnogo poslovnih dilema i potreban vam je savjet partnera. Ako ste od nedavno u vezi, trebalo bi da naviknete na ogovaranja okoline.

RIBE

Previše se opterećujete onim što svijet o vama priča i utisaku koji ostavljate na druge. Trebalo bi da se mnogo više okrenete svojim potrebama i kao i potrebama svog partnera nego da se bavite nečim što vas ne interesuje u stvari ili što ne može da utiče na vaš odnos.Imate mogućnost nastavka veze, ako ste bili u manjem prekidu sa jednim Bikom. (Banjalukalive.com)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: