Utorak, 3. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ljubav ili sebičnost? Muškarac 6 sati stajao u avionu da bi njegova supruga mogla spavati

Preuzmite sliku

Svi smo ponekad spremni na neki ustupak, pa i žrtvu, da bismo partneru pokazali da ga volimo, ali jedan je muškarac doista potvrdio svoju veliku nesebičnost tako što je prostajao punih šest sati za vrijeme leta avionom, kako bi njegova supruga mogla u miru odspavati.

Suputnica koja je bila svjedokinja te njegove geste podijelila je snimku na Twitteru, napisavši: ‘Ovaj je čovjek ustao i stajao punih šest sati, kako bi njegova supruga mogla spavati’.

Na slici se vidi da je muškarac stajao u prolazu između sjedala u avionu, dok se njegova supruga ispružila preko tri sjedala i očito zaspala. I dok se njoj činilo da to dokazuje njegovu ljubav, drugi korisnici baš i nisu bili skloni ocijeniti to tako. Mnogo je onih koji misle da je njegova supruga – sebična.

– Ako je to ljubav, onda bih radije bio sam – napisao je jedan Twitteraš, dok je drugi napisao da bi ljubav bila da supruga spava s glavom u suprugovom krilu.

Ima onih koji su to usporedili sa Jackom i Roseom iz Titanica, dok je jedan korisnik Twittera napisao kako bi dokaz ljubavi bio da je muškarac pokušao to učiniti, a supruga mu nije dozvolila.

Bilo je i korisnika koji su bili sumnjičavi oko toga je li objava uopće istinita, te se pitali bi li stjuardese uopće pustile nekoga da tako dugo stoji, osim ako žena nije bolesna, pa je to bilo nužno. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,