Petak, 12. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ljekar pokazao kako izgleda implantat star gotovo 30 godina i zgrozio mnoge

Preuzmite sliku

Uporedio je dva silikonska implantata; jedan od prije gotovo 30 godina u odnosu na silikonske implantate koji se danas koriste…

Estetska je kirurgija nekima još uvijek tabu pa mnogi ljudi prije operacije ne postave konkretna pitanja vezana uz nuspojave i učinke na tijelo. Pa, ako ste se pitali kako nakon više godina izgleda unutrašnjost implantata, sada možete pogledati.

Tu je ne baš poznatu informaciju uz fotografiju implantanta starog 24 godine podijelio TikToker @drchiddy, piše Mirror. U videu iz prošle godine ljekar Jerry Chidester upoređuje dva silikonska implantata – jedan star gotovo tri decenije i drugi kakav se danas koristi, a ovaj je prvi šokirao i zgrozio mnoge korisnike, prenosi Večernji list.

 

@drchiddy Fascinating. Check out a breast implant from 1998! #silicone #breastimplant #plasticsurgeon #BombPopAwards ♬ original sound – Nav | Streetwear and Edits

Video je započeo trganjem starog implantata iz kojeg je izašla tekućina nalik na gel, a kad je makazama otvorio novi implantat, ništa iz njega nije izašlo, već je zadržao svoj oblik.

@drchiddy This implant was placed in the 1990s! #plasticsurgeon #plasticsurgery #GiveWithAllYourHeart #utah #slime #gel ♬ Do It To It – ACRAZE

Video je brzo prikupio više od četiri miliona pregleda i zaprepastio gledaoce koji su u komentarima podijelili svoja razmišljanja.

“To nije silikonski implantat, to je sluz”, komentarisala je jedna korisnica, a druga je dodala: “Ovo je odvratno! I to je u nečijem tijelu godinama?!”  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: ,