Srijeda, 28. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Lijepa doktorica se prijavila na Miss BumBum, pa sada više ne može naći posao u struci

Preuzmite sliku

Model i doktorica Rayane Laura Souza (26) koja živi u Boliviji prošle godine prijavila se za takmičenje Miss BumBum World i tvrdi da zbog toga od tada nije pronašla posao u bolnici.

Souza je bila jedna od favoritkinja lani, no pobjedu je odnijela Suzy Cortez. Kako bi se mogla takmičiti, morala je privremeno napustiti posao doktorice, a njena porodica i dalje je protiv njenog izbora, prenosi index.hr.

 • Souza kaže kako joj se sad teško vratiti medicinskoj karijeri. Kaže kako zbog činjenice da je žena, ali i lijepa, mnogi imaju predrasude protiv nje. “Volim pokazati svoju senzualnost na društvenim mrežama, no to ne znači da nisam profesionalna u bolnici”, kaže.

  “Uvijek će biti predrasuda, mogu biti dobra doktorica i biti senzualna, ne vidim problem u tome.”

  Godinu dana nakon sudjelovanja u takmičenju, još uvijek ne radi, iako na Instagramu objavljuje fotografije u medicinskoj odjeći. Ali, kaže kako će joj diploma uvijek ostati.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Rayane Laura Souza 🎀🎀🎀 (@rayanelaura_souza) on

  Souza živi u Boliviji i planira se preseliti u SAD gdje bi voljela studirati film. Na Instagramu, gdje se opisuje kao “doktorica u slobodno vrijeme”, prati je više od 210 hiljada ljudi, koji je redovno obasipaju komplimentima. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje