Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Kupio ženi malu haljinu da je motiviše da smrša, pa dobio genijalnu osvetu

Preuzmite sliku

Većina ljudi svom partneru želi da pomogne u postizanju određenih ciljeva koje su postavili. Ipak, nametanje svojih zamisli nikada nije dobra ideja.

Da je upravo tako, dokazano je i na primjeru jednog muškarca koji je svoju suprugu htio da motiviše da smrša, iako to ona nije sama odlučila, a potom brzo i zažalio.

Korisnik društvene mreže TikTok Mike, podijelio je video u kome je rekao kako je primijetio da je njegova supruga u posljednje vrijeme dobila nekoliko kilograma i da je htio da je motiviše da smrša.

Na ideju je došao da joj za rođendan pokloni haljinu nekoliko brojeva manju, a pratiocima rekao kako jedva čeka da je vidi u njoj. Reakciju kakvu je dobio, svakako nije očekivao.

“Kada sam jednog dana poslije posla došao kući, na kuhinjskom stolu ugledao sam kutiju prezervativa koji su preveliki za mene. Na njima je bila zalijepljena poruka moje supruge koja je glasila: ‘Jedva čekam da te vidim u njima'”, ispričao je “osvetu” svoje supruge Mike.

@mike_p_89She’s a savage 🥺 #tiktokcomedy #humor #comedytiktok #dadjokes #comedy #jokes #joke #wife #birthday #dress #weightloss

♬ original sound – Mike

Njegova objava brzo je postala viralna, a video je pregledan više od 18 miliona puta. Mnogi su bili oduševljeni načinom “osvete” njegove supruge i napisali mu da je tako i zaslužio, prenosi “Telegraf.rs”.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,