Juneće meso vam ispadne žilavo? Evo super trikova kako ga omekšati

T
Tuzlanski.ba

Komentari (1)

Nazad na članak
NAPOMENA: Komentarisanje na portalu Tuzlanski.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Možete se ne slagati sa sadržajem ili autorom teksta, ali suzdržite se od vrijeđanja, psovanja i pogrdnih izražavanja. Komentari predstavljaju stavove isključivo njihovih autora. Zbog govora mržnje možete biti i krivično gonjeni, kako se ne bi dovodili u probleme prije pisanja komentara upoznajte se i sa našim uslovima korištenja.
user1720018757

To pod uslovima da imate za meso na danasnjem vremenu. Inace, ima li se gdje kupiti govedine? Govedina se sad zove junetina, a junetina je teletina. Zbog toga vam je junetina zilava, jer pecete govedinu.

Tuzlanski.ba

Prijava korisnika

Zaboravljena šifra?

Niste korisnik? Registruj se.


Brza prijava

Kreiranjem i prijavom na račun slažete se s našim
Tuzlanski.ba

Registracija korisnika


Brza prijava

Postojeći korisnik? Prijavite se.

Tuzlanski.ba

Zaboravljena šifra