Utorak, 18. Maja 2021.
Tuzlanski.ba logo

Kraljice Zodijaka: Najsavršenije žene za sretan i skladan brak

Preuzmite sliku

Njima je stalo do skladne porodice te zadovoljnog i sretnog partnera.

Za njih kažu kako su idealne partnerice za duge veze, ugodne su, brižne, a muškarci pred njima padaju na koljena.

Račice

Žena Rak gaji intenzivne emocije za svog bračnog partnera. Voli ga bezuvjetno i učinit će sve za njega. Ova žena učinit će sve da vas usreći ako vas voli. Sklone su dramatiziranju, čak i zbog malih stvari, ali to nije ništa u usporedbi s onim što će ona dati za vas.

Učinit će sve da stvore topao i udoban dom za vas i djecu, mjesto na kojemu ćete voljeti biti i kojemu ćete težiti što prije se vratiti. Osim toga, odlične su kuharice pa ćete sigurno uživati u slasnim delicijama.

Vrlo su brižne majke pune ljubavi. Djeca su im na prvom mjestu. 

Lavice

Žena Lav je ujedno i snažna i oštra. Ona je ratnica. Posjeduje golemu snagu i sposobnosti i treba nekoga poput nje uz sebe. Nikad se neće zaljubiti u običnog muškarca. 

Ove žene se ne trude puno zavoditi muškarce. Sa svojim šarmom brzo osvajaju.

 • Portrait parents and daughter at home

  Odane su partnerice i u potpunosti posvećene svom muškarcu. Njihova ljubav je vrlo intenzivna i često se kaže da nikada nećete sresti ženu koja voli kao Lavica. Ona je pravi primjer nesebične i čiste ljubavi.

  Ona se ne bori kao lavica samo za svog partnera, već i za djecu. Smatra se jednom od zabavnijih majki Zodijaka, a učinit će sve što treba da zaštiti svoju djecu.

  Žena Ovan

  Prema astrolozima, pred ovim ženama muškarci padaju na koljena. Iznimno su snažne i nepopustljive i učinit će sve da ostvare što žele.

  Ako mislite da ste dovoljno jaki da se nosite s ovom ženom, samo dajte. Ali imajte na umu da nju uvijek morate zabavljati. Ona će pozitivno utjecati na vaš društveni život i zbog nje će vas više gledati s poštovanjem.

  Ove žene čine svoje muškarce jačima, odgovornijima i vrjednijima pozornosti. Kao majke su vrlo jasne, ali nepristrane i obično odgoje buduće lidere i pobjednike. (24sata.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,