Četvrtak, 5. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Koliko izbor donjeg veša otkriva o vašem karakteru?

Preuzmite sliku

Poput stila koji preferirate i izbor donjeg veša u velikoj mjeri odražava vaš karakter.

Sklonost ka tome da nosite udoban, seksi ili neki drugi donji veš, otkriva vaše afinitete, kao i to koliko uživate u seksu. Iako većina žena posjeduje donje rublje za sve prilike, od onog rezervisanog za spavanje, za “one” dane, prijatne šetnje i akciju u spavaćoj sobi, ovom se prilikom osvrćemo na ono rublje u kom se vi najbolje osjećate.

Crno čipkasto donje rublje

Vi ste osoba koja zna šta želi i znate kako to da dobijete. Opisuje vas snažan karakter i istančan stil. Ne mijenjate se ni zbog koga i niste slijepi pobornik trendova. Dominantni ste u vezi i jasno partneru stavljate do znanja šta od vas može da očekuje. Uživate u svom donjem vešu, i birate ga s velikom ljubavlju i pažnjom.

 • Bijeli jednostavan donji veš

  Vi ste zapravo romantična duša. Neko ko njeguje nježna osjećanja i teži ka skladnom odnosu u vezi. Vjerujete u sebe ali ne namećete svoj stav drugima. Tolerantni ste i znate na koji način pristupiti drugima. Vaša brižna priroda ispoljava se na svim aspektima vašeg djelovanja.

 • Crveni seksi donji veš

  Boja strasti, požude i neobuzdanog vođenja ljubavi. Volite biti u centru pažnje gdje god da se pojavite. Prijaju vam aplauzi i pohvale. Svoje najbolje strane ističete i koristite do maksimuma. Obožavate da zavodite sve oko sebe i uživate u muškim uzdasima.

 • Nježni roze tonovi donjeg veša

  Vas odlikuje ljubav ka životu i njegovim ljepotama. Osoba ste avanturističkog duha i spremni ste uvijek da idete korak dalje. Neumorni ste i želite da iskusite sve što život ima da vam pruži. Popularni ste u društvu, baš zbog te vaše neuhvatljive strane. (zenskimagazin.rs)

 • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,