Četvrtak, 29. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Kojih stvari se muškarac nikad neće odreći zbog ljubavi?

Preuzmite sliku

Postoje neke stvari koje nijedan muškarac neće željeti da mijenja u vezi, navike koje je usvojio kao klinac neće promijeniti ni po koju cijenu.

Naučite na vrijeme šta im ne treba zabranjivati.

Čega se muškarac nikad neće odreći zbog ljubavi?

Uvijek će pratiti sport

Većina muškaraca je zainteresovana i za više od jednog sporta, uglavnom vole sve. Nemojte ovo zadovoljstvo da mu uskraćujete. Najbolje je da ga pustite da gleda šta god hoće, a da vi to vrijeme pametno iskoristite. Nijedna utakmica ne traje toliko dugo, a partner će vas još više cijeniti jer mu niste zanovijetali dok je gledao.

 •  

  Bezazlene laži

  Partner će vam skoro uvijek reći poneku bezazlenu laž da biste se bolje osjećali. Na primjer, nikada vam neće reći da vam haljina loše stoji ili da ne voli vaše roditelje, već upravo suprotno. On to radi jer ne želi da se osjećate loše i uznemireno.

  Gledat će druge žene

  To je jedna od lošijih navika koju muškarci posjeduju, ali je se ne mogu riješiti. Na kraju krajeva, gledanje nije varanje, a svi smo samo ljudi i ovakvo ponašanje ne treba da vas uznemiri.

  Neće nikada previše pažnje posvećivati odjeći

  To se ne odnosi na sve muškarce, ali većina njih ne mari toliko za svoju odeću i njenu kupovinu prepuštaju djevojkama ili ženama. Naravno da vole da dobro izgledaju, ali ne vole da vrijeme provode u kupovini odjeće. Povodom toga ne možete ništa da uradite, već samo da to prihvatite.

 • Uvijek će biti mamini sinovi

  Neće se svi saglasiti sa ovim, ali muškarci su veoma vezani za svoje majke, ma koliko imali godina. To je razumljivo, jer je majka prva žena sa kojom su se susreli i koja ih je vaspitala da budu takvi kakvi su danas.

  Izbjegavat će priču o osjećanjima

  Žene su uvijek bile romantičnije i zato vole da razgovaraju o osjećanjima. Međutim, muškarci su drugačiji, pragmatičniji i iako smatraju da je komunikacija potrebna za uspješnu vezu, ne žele stalno da razgovaraju o svojim osjećanjima.

  Uvijek će vam zamjerati što se toliko dugo spremate

  Svaki muškarac voli da mu djevojka ili žena dobro izgleda, ali nikada neće shvatiti zašto im je potrebno toliko vremena da se srede, kada već dobro izgledaju. Ovo zapravo treba da laska. (alo.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , , , ,