Petak, 18. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ko je u izolaciji već pojeo sve zalihe, a ko trenira tuđe živce? Ovaj horoskop će vas nasmijati!

Preuzmite sliku

Iliustratorica, koja stoji iza Instagram profila Zombijana Bones napravila je šaljivi horoskop o tome kako horoskopski znakovi provode vrijeme u izolaciji.

Smijeh u izolaciji uvijek je dobrodošao, a za poštenu dozu smijeha svakodnevno se pobrine i Andrijana Vešović, ilustratorica koja stoji iza profila Zombijana Bones. S njezinim se ilustracijama često možemo poistovjetiti jer se u njima osvrće na svakodnevne situacije u kojima smo se barem jednom našli.

Ovog je puta napravila horoskop i ilustrirala kako se pojedini horoskopski znakovi ponašaju u izolaciji. Ilustracije su naišle na veliko oduševljenje publike na društvenim mrežama i prikupile više od 20 hiljada lajkova, a mnogi ih dijele na svojim profilma pa možemo reći da su postale pravi hit.

A šta Zombijana Bones kaže o horoskopskim znakovima? Ribe tuguju za simpatijom, pogledale su već sve romantične filmove i tješe druge, Jarac radi, živcira se jer su svi planovi propali i prejeda se jer od sutra više ne jede slatko, dok Škorpion trenira tuđe živce, vrijeme provodi na društvenim mrežama i masira vlastitu vudu-lutku. (diva.hr)

Ostatak horoskopskih znakova pogledajte u galeriji:

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,