Subota, 18. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Klasični, sportski, minimalistički: Šta ručni satovi govore o ljudima koji ih nose?

Preuzmite sliku

Stručnjaci preporučuju da budete pažljivi u odabiru satova, ako vam je stalo do utiska koji ćete, preko njega, ostaviti na okolinu.

Svaki detalj je svojevrsna poruka drugima o vašim afinitetima, sklonostima, ambicijama…, pa i ručni sat, što posebno važi za pripadnike jačeg pola.

Sportski

Ovaj model je uvijek odlično rješenje za sportske tipove, jer se savršeno uklapa u njihov stajling, a drugima šalje poruku da su njegovi vlasnici zdravog duha i navika.

Klasični

Oni koji se odluče za klasiku, pokazuju okolini da su suptilni u svojoj eleganciji. Iako se na ovim satovima nerijetko nalaze detalji od dragog kamenja, nikako ne izgledaju neukusno.

 • Minimalistički

  Ovi satovi su “rezervisani” za ljude čiji je moto “manje je više”, pa tako šalju poruku o umjerenosti i jednostavnosti svog vlasnika.

  Pilotski

  Veliki satovi, uglavnom crni, sa svijetlim brojevima i kazaljkama, izbor su osoba od stila, koje misle da su moderne, ali vole da i drugi to primjete, pa zašto to ne bi “isprovocirali” preko ovog modela “aksesoara”.

  Pametni

  Danas je sve “pametno”, pa i sat. Više ne morate da nosite telefon kako biste provjerili mejl, ukoliko imate ovu modernu spravicu, koja šalje poruku da ste uvijek ispred drugih, iako taj “futurizam” može da se shvati i u smislu želje da se hvalite svojim finansijskim statusom. (magazin.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,