Nedjelja, 4. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Kako oraspoložiti ženu u nekoliko sekundi

Man-Giving
Preuzmite sliku

Žene nisu toliko komplikovane, pogotovo ne kada je u pitanju dobro raspoloženje. Zato, dragi muškarci, pokušajte neke od ovih stvari kojima ćete nam sigurno popraviti dan:

Man-GivingAudio poruka

Umjesto one obične, snimite svoj glas i pošaljite nam audio poruku. Osim što će nam biti jako simpatična činjenica da ste se potrudili, nasmijat ćemo se i osjećati se kao da ste u sobi s nama.

Pošaljite taksi po nas

Napolju je vruće, a ako imamo dogovor s vama, sigurno ćemo se skuhati na putu do mjesta na kojem se nalazimo. Iznenadite nas i pošaljite nam taksi koji će nas dovesti direktno do vas. Kasnije ćemo vas sigurno nagraditi.

Ostavite nam tajne poruke

Ukradite nam mobitel na minutu i napravite alarm koji će zvoniti kada smo na poslu. Unutar alarma ostavite malu poruku i napišite nam da vam falimo ili da smo lijepe, to će nam sigurno uljepšati dan.

Pošaljite nam cvijeće

U filmovima se događa stalno, ali u stvarnosti, sasvim rijetko. Budite iznimka i pošaljite nam cvijeće na posao ili na kućnu adresu. Osjećat ćemo se kao glavne glumice u romantičnoj komediji, što je rijetko kojoj ženi neprivlačan osjećaj.

Pohvalite nas

Toliko je jednostavno izmamiti osmjeh na naša lica – recite nam da smo smršavile, da imamo prekrasnu kožu, ili jednostavno pohvalite način na koji nešto radimo. Nitko nije imun na komplimente, a svaka će žena uživati u njima. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: