Petak, 2. Juna 2023.
Tuzlanski.ba logo

Kako bi spriječila da je muž vara, žena mu pronašla svoju dvojnicu

Preuzmite sliku

Kako bi spriječila da je muž vara, ova je žena našla svoju dvojnicu te ju je uvela u njihov brak.

Žena s Long Islanda potražila je svoju dvojnicu koju bi dovela u svoj problematičan brak u pokušaju da spriječi da svog muža u varanju. Tehmeena Quintana bila je shrvana kada ju je suprug Bryant Quintana prevario manje od tri godine nakon njihovog vjenčanja i pitala se može li otvoreni brak biti rješenje. “U prošlosti Bryant nije bio vjeran. Osjećam da ako ste s muškarcem, trebate učiniti sve što je potrebno da to uspije. Želim ga do kraja života. Šta god želi, šta god ga čini sretnim, to ću mu dati”, rekla je Tehmeena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bryant Quintana (@they_call_me_bq)

Prošle godine, Tehmeena se okrenula društvenim mrežama kako bi pronašla dvojnicu koja bi se pridružila njoj i Bryantu u poliamornoj vezi. “Osjećala sam se nesigurno kad smo tražili trećeg člana našeg braka, ali znala sam da će to zadržati pažnju Bryanta ovdje. Pošteno je reći da sam tražila djevojku koja izgleda poput mene jer se Bryantu to sviđa“, priznaje ova odana supruga. Tehmeena se na kraju povezala s australskom manekenkom Kyrah Johnson, na koju nevjerovatno liči. Obje djevojke nose visoke konjske repove, imaju velike grudi i bujne trepavice, prenosi Večernji list.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bryant Quintana (@they_call_me_bq)

Kyrah je bila oduševljena idejom da bude u trojcu i ubrzo je odletjela u New York kako bi upoznala Tehmeenu i Bryanta. “To je na neki način proizašlo iz prijateljstva”, tvrdi je Australka prije nego što je otkrila da su stvari ubrzo postale seksualne. Sada se Kyrah neslužbeno pridružila braku, a trojka čak dijeli i krevet. Kyrah je rekla da joj se sviđa koliko liči na Tehmeenu. “Kad izađemo u javnost uvijek nas pitaju jesmo li sestre ili blizanke!” rekla je. Dvojnice su čak počele nositi jednaku odjeću kako bi naglasile svoje nevjerovatne sličnosti. Kyrah i Tehmeena također dijele račun OnlyFans na kojem objavljuju provokativni sadržaj za svoje sljedbenike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bryant Quintana (@they_call_me_bq)

Tehmeena, koja je tek nedavno shvatila da je biseksualka, kaže da nije ljubomorna na Bryantovu privlačnost prema Kyrah zbog toga koliko joj sliči. Zapravo, žena kaže da je dolazak Kyrahe učinio čuda za njen brak i spasio zajednicu. “To nas je definitivno učinilo jačima – ovo je karika koja nedostaje!”, dodaje.

No, iako bi se njen brak mogao vratiti na pravi put, Tehmeena je bila predmet mržnje internetskih trolova. “Ja sam Pakistanka i odgojena sam kao muslimanka. Na društvenim mrežama su muškarci iz moje kulture i mog porijekla ti koji osuđuju”, tvrdi manekenka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bryant Quintana (@they_call_me_bq)

Također je osudila muškarce što tako pomno prate njen račun OnlyFansa i zaključila da ne obraća pažnju na ljude koji ju osuđuju. “Ne bi trebao gledati mene ili moju stranicu ako si tako dobar musliman”, rekla je.

Što se tiče Bryanta, rekao je da je sada super zadovoljan svojim djevojkama koje liče jedna na drugu i kaže da više neće upuštati izvanbračne veze. „Žalim li zbog toga? Apsolutno. Hoće li se ponoviti? Apsolutno ne“, rekao je. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,