Ponedjeljak, 27. Juna 2022.
Tuzlanski.ba logo

Kakav seks vole muškarci stariji od 40? Sve se mijenja…

Preuzmite sliku

Fotografisanje ili snimanje za vrijeme seksa im ne pada na pamet…

Prema anketi internet stranice „LeAffair“ znatno se razlikuju želje muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih.

Vjerovali ili ne: muškarci stariji od 40 godina najviše žele romantiku u krevetu. Ljubljenje i nježan, lagani, mazni seks nalaze se na prvom i drugom mjestu njihovih želja, čak ispred oralnog seksa.

Na listi slijedi ‘normalan seks’ (šta god podrazumijevali pod tim), a onda seks sa ženama u seksi donjem rublju i visokim potpeticama, SM igrice i seks u troje. Fotografisanje ili snimanje za vrijeme seksa im ne pada na pamet.

A kakva je situacija s mlađim momcima? Muškarci u dvadesetima i djelimično i u 30-ima, barem prema ovoj anketi, spremniji su na eksperimentisanje. Seksi fotografije i video? To im je super. I seks sa više osoba je u top pet želja u krevetu.

Istraživanja pokazuju da su muškarci seksualno najaktivniji i najmoćniji između 20. i 30. godine, međutim, tada su više koncentrisani na kvantitet, nego na kvalitet u krevetu.

U četrdesetim godinama života najviše se mijenja kvalitet u seksu. Naime, potvrđeno je da od 45. godine muškarci (ali i žene!) rjeđe uživaju u seksu, ali seks tada postaje značajno kvalitetniji.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,