Nedjelja, 21. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kada muškarci nestaju iz veza?

muskarac-zgodan
Preuzmite sliku

Ponekad muškarci iščeznu samo zato da ne bi morali objašnjavati što im se ne sviđa u vezi

muskarac-zgodan

Neke će žene nakon 2 izlaska misliti da su u vezi, a muškarcima to nije ni na kraj pameti. Jedan od najgorih načina da završiš neki odnos je taj da muškarac jednostavno nestane. Pristup na koji se žene mršte ujedno je jedan od omiljenih muških pristupa, a ovo su mogući razlozi zbog kojeg se to dogodilo.

Nije te shvaćao ozbiljno

Neke će žene nakon 2 izlaska misliti da su u vezi, a muškarcima to nije ni na kraj pameti. Ako je nestao, moguće je da te jednostavno nije shvatio kao nešto zbog čega bi trebao najaviti odlazak.

Ne želi te povrijediti

Zvuči smiješno, ali ponekad muškarci iščeznu samo zato da ne bi morali objašnjavati što im se ne sviđa u vezi. Možda ti je učinio uslugu – želiš li stvarno znati što mu je kod tebe bilo toliko odbojno?

Ne želi lagati

Pa jednostavno nestane. Zna da ćeš ga pitati neugodna pitanja ako najavi da odlazi, i zna da na njih neće htjeti odgovoriti. Umjesto da ti laže i dodatno te vrijeđa, jednostavno se povlači i odlazi.

Prestrašio se

Možda si tip žene koju treba ženiti, a on nikako nije spreman na to. Muškarci se često tako prestraše kad upoznaju ženu koja bi mogla promijeniti njihovu rutinu, a ako nisu spremni odreći se slobodnjačkog života, moguće je da im jedino preostaje bijeg. (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: