Ponedjeljak, 18. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

‘Kad sam svekrvi pokazala fotografiju unuka s ultrazvuka, zgrozila se: Ne želim da viđa moju djecu!’

Preuzmite sliku

Mama troje djece ispričala je u TikTok videu kako je svojoj svekrvi rekla da je opet trudna i pokazala joj sliku ultrazvuka bebe, a ova se počela zgražati i ‘izvoditi grimase’.

Korisnica @ollieoooop u svom je videu odglumila reakciju svekrve, a ova se kaže, razočarana viješću, zgražala nad slikom ultrazvuka svog nerođenog unuka. – Da, doslovno je napravila grimasu kad sam joj pokazala bebu, a onda je još dugo vremena jednostavno ignorisala moju trudnoću, kao da joj niko nije ni rekao – napisala je kraj svog videa.

@ollieoooopYes she ACTUALLY gagged and then pretended I simply ✨wasn’t pregnant✨ ##toxicinlawcheck ##monsterinlaw ##momsoftiktok ##narcissist ##mil ##wivesoftiktok♬ original sound – martyna

U jednom od kasnijih videa žena kaže da se svekrva ipak, nakon što se treći unuk rodio, predomislila, pa je sada čak i previše blizu njega i pokušava preuzeti kontrolu nad njegovim odgojem. Ollieoop inače na TikTok-u u više kratkih videa priča o svom odnosu sa ‘nepodnošljivom svekrvom’, a tvrdi da je razlog nesuglasica među njima narcisoidna osobnost muževe mame, pa se svim silama trudi da je izbjegava.

@ollieoooopTaking bets on how long it takes her to pretend nothing is wrong again ##toxicmil ##monsterinlaw ##motherinlaw ##mil ##crazymil ##narcissist ##inlawproblems

♬ Originalton – Kaito

U videima u kojima mlada žena kaže kako svekrva i njenog supruga pokušava kontrolisati, pa mu je navodno uvjetovala gdje će živjeti i šta će raditi. Njoj se pak, kaže, miješa u odgoj tri sina mlađa od tri godine.

– Stalno koristi suze da bi manipulisala s članovima porodice i pokušava kontrolisati svaki aspekt života svoje djece i nakon što se vjenčaju, dobiju vlastite porodice i odsele – priča o muževoj mami.

Zbog svega toga je, kaže žena u jednom od videa, nedavno i ograničila vrijeme koje njena djeca mogu provesti s bakom, posebno nakon što ih je ova nedavno navodno ugrozila.  Naime mlada mama priča da je svekrva dobila test pozitivan na koronavirus, ali je svejedno pozvala sina s bebom da joj dođu u posjet. Iako ga se ne vidi često ponekad se nekom od isječaka pokaže i suprug, pa je očito svjestan odnosa svoje žene i mame – koju ova stalno naziva ‘toksičnom, narcisoidnom i čudovištem’.  (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,