Petak, 3. Decembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Kad fileri pođu krivo: “Htjela sam usne poput Kylie Jenner, a završila sam s ovakvim ustima…”

Preuzmite sliku

San mlade studentice o punijim usnama poput onih Kylie Jenner završio je poput prave noćne more, a njezine usne nakon zahvata izgledale su, prema njezinim riječima, kao ono što mačka ima ispod repa.

Sianna Cooney, iz Newcastlea u Engleskoj, objavila je tako užasno putovanje pokušaja postizanja punijih usana na svom TikToku. U videu, lijepa plavuša koja želi postati voditeljica, povjerila se kako je odlučila filerima povećati usne misleći da niko neće primijetiti. Podijelila je nekoliko fotografija prije i poslije – a rezultat je bio daleko od onoga što je očekivala.

“Izgledam kao da sam odradila 12 rundi u ringu”, našalila se sama nad svojom sudbinom, jer šta je drugo mogla osim nasmijati se situaciji u kojoj se iznenada našla? Kao da sam incident već nije bio dovoljno tragičan, imala je i neke obaveze koje nije mogla odgoditi.

@siannacooneyWhen The Sun writes an article about me without my permission ##nottobedramaticbut

♬ Smokin Out The Window – Bruno Mars & Anderson .Paak & Silk Sonic

“Večeras mi je prvi radni dan u jednom baru u gradu.” Srećom, jedan od njezinih pratitelja brzo je podsjetio na pandemiju: “U redu je, COVID je. Samo nosi masku.”

Mnogi su je pokušali utješiti i pokazati svoje suosjećanje, a jedna je osoba napomenula: „Zato treba ići samo kod medicinskih stručnjaka i provjeriti njihovo iskustvo. Fileri nisu jeftina stvar.” Drugi su također spomenuli da je najvjerovatnije samo oteklina i da je to za očekivati nakon operacije. “Ovo je normalno, pogotovo za rusku tehniku. Samo je oteklina,vjeruj mi, nestat će za 2 sedmice.” (miss7.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,