Petak, 7. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Jeste li sigurne da znate šta vaš frajer radi za laptopom?

muskarac-laptop
Preuzmite sliku

Mislite da znate šta vaš frajer radi kada sjedne za računar?

muskarac-laptop

Mislite da znate što vaš frajer radi kada sjedne za računar? Razmislite ponovno! Sudeći prema novom istraživanju, vaš bi vam partner mogao skrivati mnogo više od onoga što vi mislite jer se pokazalo da jedan od pet muškaraca ima tajnu e-mail adresu koja mu služi za skrivene izlete.

Znanstvenici su dokazali da milioni muškaraca imaju posebnu e-mail adresu preko koje u tajnosti obavljaju razgovore s bivšim partnericama ili drugim damama koje njihove aktualne djevojke ne bi odobravale. Dok su jedni otvoreno priznali da posebnu adresu imaju isključivo zbog ljubavnih afera, drugi su kao razlog naveli financijske probleme koje kroz ovaj kanal pokušavaju skriti od svojih partnerica.

Jedan od dvadeset muškaraca priznao je i da je kupio posebni mobitel kako bi si osigurao potpunu privatnost, a čak 77 posto muškaraca koji su sudjelovali u ovom istraživanju priznali su da redovno iz svojih mobilnih telefona brišu podatke i zapise kako im aktualne odabranice ne bi nešto pronašle pri ‘njuškanju’.

Isto je istraživanje otkrilo i kako je 20 posto muškaraca koji taje svoje e-mail adrese priznalo da postoje aspekti njihovih života koje žele sakriti od svojih partnerica. Četvrtina ih je priznala kako bi ostali posramljeni da netko prođe kroz njihovu povijest pretraživanja na Googleu, a jedan od dvadeset muškaraca u prošlosti je nogiran zbog stvari koje je njihova tadašnja partnerica pronašla na računaru ili mobitelu.

Također, četvrtina ispitanika priznala je da u svom pretincu dolazne elektroniske pošte imaju stvari za koje ne žele da im djevojka sazna, a glavni je razlog potvrda o kupnji određenih proizvoda. Gotovo trećina je priznala da čuvaju pohranjenu e-mail poštu od cura s kojima su varali svoje partnerice.

Nadalje, dvije trećine ispitanika odlučili su ne otkriti svojim partnericama lozinku svojih e-mail računa, a 23 posto priznalo je da su itekako tajnoviti po pitanju onog što imaju pohranjeno na mobitelu ili osobnom računalu. Čak 18 posto muškaraca osjeća krivnju i razmišlja o brisanju određenih fotografija i video isječaka.

Magazin.hr / Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: