Ponedjeljak, 20. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Jednostavan trik s kojim ćete napraviti savršenu razbarušenu punđu za manje od 10 sekundi

Preuzmite sliku

Visoka, razbarušena punđa idealan je odabir za svaki dan, pogotovo u vrućoj ljetnoj sezoni kad kosu većinu vremena nosimo u repu ili u punđi.

Ipak, iako se čini jako jednostavna, razbarušenu punđu nije jednostavno složiti, a da ona pritom ima chic prizvuk. Volimo da ona izgleda nonšalantno, a istovremeno elegantno kako bi se mogla nositi i u nekim malo formalnijim prigodama, ne samo za svaki dan.

A tu su i pramenovi koji mogu lijepo uokviriti lice, ali ni s njima nije uvijek lako jer ne “padaju” onoliko ležerno koliko smo zamislili. Svako ko je barem jednom pokušao napraviti tzv. messy punđu, zna o čemu govorimo.

Srećom, tu je TikTok sa svim svojim beauty trikovima koje rado isprobavamo. Tako je jedna korisnica imena Quinty Mirjam de Vries, čija videa imaju preko 44 miliona likeova na platformi, napravila video koji je postao pravi beauty viralac. U njemu je pokazala što treba napraviti kako bi punđa na vrhu glave izgledala savršeno.

@quintymirjamAntwoorden aan @monikasood4 MESSY BUN TUTORIAL! | I HOPE slow enough now HAHA! | ##hairtok ##messybuntutorial

♬ Beggin’ – Måneskin

Prvo je kosu skupila u visoki rep, ali umjesto cijelog, kroz gumicu provuče samo dio repa. Cijeli postupak možete pogledati u videu, a jednom kad se “ispraksate”, gotovi ste za manje od 10 sekundi. Quinty je cijeli postupak namjerno usporila kako bi što bolje pokazala tehniku slaganja punđe, a nakon nekoliko isprobavanja, zasigurno ćete brzo doći na njezinu razinu.

Za ovakvu je frizuru dobro koristiti jako rastezljivu gumicu, s obzirom na to da je treba okrenuti oko zgloba. Kad ste složili punđu, preostalo vam je još “ugurati” krajeve koji vise ili izvući nekoliko pramenova na prednjoj strani za razbarušeni, ležerniji efekt. (diva.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,