Utorak, 11. Avgusta 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Jasni pokazatelji da vaš partner još nije zreo muškarac

Nijedna žena ne želi da bude mama svom dečku.

Ponekad je teško iz prve znati da je neki muškarac zapravo još malo dijete. Kako ne biste završile s nekim takvim u ozbiljnoj vezi, obavezno provjerite šta pravi, odrasli muškarci nikada ne rade, a nezreli dječaci konstantno ponavljaju, prenosi Super žena.

Izbjegavanje problema

Zreli i odgovorni muškarci ne bježe od problema, nego se s njima suočavaju i pokušavaju da pronađu rješenje.

Kritikovanje

To je odlika loših ljudi, pa samim tim i loših muškaraca. Pravi muškarci daju samo konstruktivne kritike.

Sakrivanje emocija

Samouvjereni muškarci ne misle da su emocije rezervisane za slabiće i ne boje se da ih pokažu i podijele s ljepšom polovinom.

Zanemarivanje

Zreo muškarac vas neće ostaviti po strani na večeri s njegovom porodicom ili prijateljima, već će pokušati što bolje da vas upozna s drugim ljudima do kojih mu je stalo.

Nepoštovanje

Pravi muškarac nema problema s pranjem suđa ili uzimanjem porodiljskog odmora umjesto partnerke, ako je to pametnija odluka. S druge strane, neko ko je još nezreo može vam na jasan način dati do znanja da vas ne smatra ravnopravnom i da ne namjerava umjesto vas da radi “ženske” poslove.

Svađanje s roditeljima

Pravi muškarci imaju prisan odnos s roditeljima. Muškarci koji se ružno ponašaju prema svojim roditeljima jednog dana bi tako mogli da se ponašaju i prema vama ili možda prema vašoj djeci. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje