Nedjelja, 20. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Izronio iz vode s prstenom a potom svojoj Mostarki postavio sudbonosno pitanje (FOTO)

Preuzmite sliku

“Bila sam na plaži i odjednom je počela svirati naša pjesma. Prošli su me trnci, a Kreše nije bilo pored mene. Kroz glavu mi je samo prolazilo pitanje: Gdje je baš sada nestao”, govori Ana Marić (24) iz Mostara. 

S dečkom Krešom Krešićem (27) prošli vikend posjetila je Dubrovnik. Taj dan ostat će joj zauvijek u sjećanju. Krešo je s razlogom nestao na nekoliko minuta. Naime, organizirao je konobare u beach baru i priredio svojoj ženi iz snova prosidbu kakvu većina žena sanja, piše 24sata.hr.

“Konobari su stali pored mene svi obučeni u iste crvene majice. Na njima je pisalo: Buco, hoćeš li se udati za mene? Počela sam se tresti”, prepričava uzbuđeno Ana. Ali Kreše i dalje nije bilo…

Ubrzo se njezin dragi pojavio i to na najoriginalniji način koji je mogao – izronio je iz mora s prstenom, kleknuo na plažu i još jednom ponovio: Buco, udaj se za mene!

Buco je nadimak koji joj je Krešo dao od prvog dana njihove veze.

Ana je vrištala: Da, da! Potom je zaplakala, pa opet vrištala, kleknula i zagrlila svog muškarca.

“Srce mi je željelo iskočiti. Kasnije sam se našalila da sam ljuta, što da mu je prsten ispao u moru“, kaže Ana koja je oduševljena Krešinim izborom prstena.

“To je čovjek mog života”, – zaključuje djevojka.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,