Četvrtak, 30. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Izgubila vjerenika 52 dana pred vjenčanje: Način na koji se oprostila od njega će vas rasplakati (VIDEO)

Preuzmite sliku

Janin je ostala bez vjerenika tačno 52 dana prije njenog vjenčanja iz snova.

Vjenčanica je već bila sašivena kada je John preminuo, a nesuđena mlada je isprva željela da je proda. A onda je shvatila da može drugačije da je iskoristi – kao način da se oslobodi svog bola i da kaže “zbogom” ljubavi svog života.

Ona je odlučila da postane “podvodna mlada”. Naime, ono što je Janin falilo jeste neki osjećaj “zatvaranja kruga”, pa je odlučila da to uradi simbolično, u vodi. Mlada se obukla u svoju vjenčanicu, a onda se bacila u rijeku.

U saradnji sa fotografima, napravila je niz nevjerovatnih slika pod vodom, koje su joj pomogle da se konačno osjeti slobodnom. Kako kaže, željela je da se slika u vjenčanici, ali ne kao i sve ostale mlade – jer ona i nije kao sve ostale mlade. Ona je mlada koja je ostala bez mladoženje.

Janin se ovim putem simbolično oslobodila bola i uspomena, ali je i pozdravila svog dragog. Naime, ona je na papiru zapisala poruku, na kojoj se zahvalila Johnu za sve, zakačila je za balon sa helijumom, i pustila je da odleti u nebo. Kako kaže, gore, kod njega.

– Uradila sam nešto što sam mislila da nikada neću uraditi, skočila sam u rijeku u svojoj vjenčanici. Uradila sam to jer sam htjela da se oslobodim od bola jer sam izgubila vjerenika. Nisam stigla da prošetam do oltara. Ova haljina je bila za njega. Uradila sam ovo jer bi John želio da uradim nešto ovako. On je bio tako komunikativan, i želio je da imam dobar život. Ponašao se prema meni kao prema princezi – priča Janin kroz suze.

(Blic.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,