Srijeda, 16. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Izbacila gazirane sokove i brzu hranu pa u jednoj godini smršala 60 kilograma

Preuzmite sliku

Vivian McCall  iz Novog Meksika počela je tražiti utjehu u hrani nakon smrti oba roditelja te je jela samo brzu hranu i pila gazirane sokove.

U samo nekoliko mjeseci nakupila je gotovo 120 kilograma i susrela se s novim problemima. Kad nije mogla stati u sjedalo u avionu, odlučila je promijeniti svoj život i početi vježbati kako bi skinula višak kilograma

,,Tražila sam utjehu u hrani, mislim da nikad nisam pila vodu. Preskočila bih doručak i do ručka bih gladovala, a onda bih za ručak jela u restoranima brze hrane, uglavnom u McDonald'su. Za večeru je bila ista stvar, osim što bih jela u Burger Kingu. Uz to bih još jela i bezbroj grickalica između obroka.,  otkrila je Vivian.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vivian McCall (@vivianelaine22) on

Njena odluka za mršavljenjem došla je u septembru  2019. godine kad nije stala u sjedalo u avionu tokom putovanja za Kaliforniju. Tada je odlučila promijeniti svoj život i navike te početi intenzivno raditi na gubljenju viška kilograma. U samo jednoj godini Vivian je uspjela izgubiti gotovo 60 kilograma te doći na težinu od 67 kilograma.

,,Sada idem u teretanu šest puta sedmično, nedjeljom se odmaram. Volim dizati utege i svaki dan radim kardio barem 30 minuta. Također trčim pet kilometara tri noći u sedmici.” ispričala je Vivian. Osim što je krenula vježbati, sasvim je promijenila svoju prehranu,  jede svaki dan u isto vrijeme, bez grickalica, gaziranih sokova i brze hrane, a izbacila je i gluten. Za razliku od mnogih koji su pokušavali izgubiti višak kilograma, Vivian je imala brze rezultate. Svaka tri mjeseca izgubila je 20 kilograma.

,,Samo pokušavam biti bolja svaki dan. Imam viška kože oko trbuha, ali koristim ulje za to i stvarno je bolje. Moja koža se zategnula, a strije mi polako nestaju.”, kazala je Vivian. (Vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje