Srijeda, 29. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Istraživanje pokazalo: Žene počinju varati nakon tri godine braka

Preuzmite sliku

Otkriveno je pet glavnih razloga zašto žene varaju, ali i period u kojem se najčešće događa da malo strasti pronađu negdje drugdje nakon tri godine braka.

Istraživanje na 2.000 ljudi pokazalo je da je dosada najčešći razlog nevjere žena, ali i odvajanje tokom karantina. Nalazi s IllicitEncounters.com otkrili su da je ponovno povezivanje sa starim ljubavima na društvenim mrežama imenovano sljedećim najčešćim uzrokom prekida, a nakon toga je slijedila promjena životnih želja i ciljeva.

  • Zanimljivo je da su razlozi zašto muškarci varaju bili vrlo različiti, njima je nedostatak seksa zauzeo prvo mjesto na listi. Ipak, drugi najčešći razlog bila je dosada, koja se također dogodila zbog karantina.

    Pet najčešćih razloga zašto žene varaju: Dosada – ponestalo je zajedničkih tema, razdvojenost zbog karantina, ponovno povezivanje sa starim ljubavima, promjena karaktera, pijanstvo.

    Pet najčešćih razloga zašto muškarci varaju: Nedostatak seksa, dosada koju je uzrokovao karantin, neiživljenost, mladost, ppoznavanje nekog novog, prijatelji varaju u svojim vezama. (vecernji.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,