Petak, 30. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ispovijest mlade domine: Sve što žele jeste poniženje, vrijeđanje, psihička dominacija…

Preuzmite sliku

Iako mnogi pri spomenu BDSM-a prvo pomisle na fizičku dominaciju i bol, mlada domina iz New Orleansa kaže da njeni klijenti više uživaju u psihološkoj, nego fizičkoj dominaciji.

Ree (21), domina iz New Orleansa, dopustila je novinaru Insidera da virtualno prisustvuje jednom od njenih susreta s klijentom. Htjela je pokazati kako izgleda njen uobičajeni ‘radni dan’ te objasniti zašto klijenti uopšte dolaze kod nje, prenosi 24sata.hr.

Obučena u crni donji veš i s kosom svezanom u pletenice pokazala je svog roba koji je bio ‘na sve četiri’ na podu hotelske sobe, obučen samo u bokserice i crnu masku od lateksa.

Tražila ga je da se predstavi, a kada je on to pogrešno napravio, nalupala ga je remenom koji je držala u ruci.

Domine poput Ree su obično žene koje dominiraju svojim partnerima fizički, mentalno i/ili finansijski. To sve spada pod BDSM i iako mnogi takve žene zamišljaju obučene u kožu ili lateks, sa bičevima i lancima, Ree preferira psihološki aspekt dominacije.

 • Njen klijent definiše se kao ‘mazohistički cuckold’, što znači da voli gledati partnericu u seksu s drugim ljudima dok ga ona ponižava. Uz to, voli da ga drugi ljudi gledaju dok ga neko ponižava, što je bio i razlog zbog kojeg je dozvolio virtualnog gosta u svom terminu. On je u BDSM sceni od svojih 20-ih godina i prije je on bio taj koji je dominirao, ali s 30 godina više voli biti podložan za svoju ‘sugar baby’. ‘Sugar baby’ i ‘sugar daddy’ odnos je obično odnos između starijeg muškarca (sugar daddy) i mlađe žene (sugar baby) u zamjenu za novac, poklone i putovanja.

  Tokom susreta, Ree je većinom razgovarala s novinarom, dok joj je rob masirao stopala.

  – Hej, otišao si previsoko – rekla mu je kada je došao do koljena pa mu je naredila da joj siše nožne prste i nastavila pričati o svom danu kao da se ništa nije dogodilo.

  Bijeg od svakodnevice

  Njeni klijenti vole kada ih se vrijeđa, omalovažava te povremeno opali kajšem ili bičem.

  – Poenta svega je da se oni osjećaju potpuno bezvrijedno. Puno muškaraca, većinom heteroseksualaca, u uobičajenom životu sebe prezentuju kao ‘alfa muškarce’ i zato što tu masku nose cijeli dan, kada dođu kod mene, žele se potpuno potčiniti kako bi se odmorili od te mačo predstave koju izvode cijeli dan – objasnila je.

  Jedan element svega toga ju ipak smeta, kao crnkinju iz Amerike. Njen klijent, naime, traži da ona koristi i rasne scenarije tokom njihovih susreta.

  Kao dio toga, ona mu daje zadatke pa joj tako mora slati poruke u kojima prepričava knjige o pravima crnaca koje mu je ona dala da čita.

  – On je mislio da je to jedan dio ovog našeg odnosa u kojem ću i ja uživati, jer je on uspješan bijelac, a ja sam crnkinja. To ima dosta veze s ‘bjelačkom krivnjom’ i sigurna sam da se i zbog nedavnih događaja i ubojstava crnaca sve više bijelih muškaraca želi podčiniti baš crnkinjama u Americi – rekla je.

 • Dominiranjem plaća studij

  Nakon otprilike pola sata udaranja i vrijeđanja, došao je trenutak za eksplicitniji dio susreta, a taj dio klijent nije htio dijeliti s javnosti.

  Ree je počela raditi kao domina u proljeće 2019. kako bi platila svoje račune za školovanje, a uz to je i na praksi 20 sati sedmično. Klijenti joj obično plaćaju poklonima i novcem.

  Zbog korone je počela viđati manje klijenata i redovno se testira. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,