Četvrtak, 20. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

“Intimna” stvar koju 41 posto muškaraca želi znati prilikom upoznavanja žene

Preuzmite sliku

Prvi spoj je uvijek zanimljiv spoj osjećaja nesigurnosti te nadanja da ćemo upoznati onoga pravoga. No u posljednje vrijeme on se pretvorio u svojevrsni ‘poslovni’ razgovor za traženje životnog partnera, na kojima se očekuje otkrivanje vrlo osobnih informacija.

Internetska stranica za upoznavanje ljudi po imenu Zoosk provela je istraživanje o prvom spoju na 5000 svojih korisnika. Najviše ih je zanimalo koje su teme prikladne za prvo upoznavanje između korisnika ovog servisa, prenosi zadovoljna.hr.

Mnoge je iznenadila činjenica da čak 41 posto ispitanih muškaraca vjeruje kako bi žena na prvom spoju trebala otkriti može li imati djecu te planira li majčinstvo u budućnosti.

Ovaj je podatak izazvao revolt brojnih žena koje smatraju da su ti podaci rezervisani za parove, odnosno da se razmjenjuju među partnerima, a ne potpunim stranicima.

S druge strane, neke žene vjeruju da bi iskren odgovor o očinstvu i majčinstvu na početku veze spriječio mnoge probleme u njihovom daljnjem životu. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,