Petak, 25. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Influenserka objavila dirljivu video priču sa snažnom porukom!

Preuzmite sliku

Živimo u vremenu kada su tzv. ‘pametni uređaji’, dio naše svakodnevnice na što trošimo sate i sate vremena, a da često toga nismo ni svjesni…

Neki roditelji budu toliko zaokupljeni svojim mobitelima i društvenim mrežama pa nažalost djeca ne dobijaju pažnje koliko im je potrebno. Osjećaju se odbačeno, a zapravo samo žele da se igraju i da budu uvijek u prvom planu.

I sama djeca po uzoru na svoje roditelje već u ranoj fazi odrastanja postanu ‘ovisna’ o tabletima ili mobilnom telefonima, a kasnije i računarima.

Upravo na ovu temu na profilu influenserke iz Rusije Nadin Serovski koju prati nekoliko miliona ljudi objavljena je kratka video priča sa snažnom porukom u kojoj će se možda mnogi pronaći. Vrijeme brzo prozlazi, djeca još brže rastu, a svaka propušetna sekunda je teško nadonkadiva.

Zato, uživajte u odrastanju svojih beba. Korsite telefon za dok se igrate s njima da kamerom zabilježeite te trenutke i sačuvate ih za uspomenu. (Tuzlanski.ba)

@nadin_serovskiДети или интернет?💔 В старости все мы будем жалеть лишь о том, что мало говорили им о любви и не обращали на них внимания😔 ##family ##love ##children♬ оригинальный звук – nadin_serovski

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,