Srijeda, 10. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Htio zaprositi djevojku kraj jezera, pa mu skupi prsten pao u vodu – prosidbu završio improvizacijom

Preuzmite sliku

Nakon što je prsten pao u vodu, Ross je improvizovao i odlučio nastaviti prosidbu s prstenom obećanja koji je Geri već imala na prstu

Prosidbe su nekada vrlo stresne i želite da sve bude savršeno jer ćete pamtiti taj trenutak do kraja života, a neki parovi to žele imati i snimljeno na kameri. Video prosidbe Rossa Bambera i njegove zaručnice Geri Ashforth, postao je viralan nakon što je prsten, čim ga je Ross izvadio iz džepa, pao ravno u jezero pored kojega je bila planirana prosidba.

Kako piše Mirror, video zaruka snimljen je tokom romantičnog putovanja na jezeru Wattonu u Norfolku, a zabilježio je kako se Ross sprema kleknuti na jedno koljeno, te kako prsten ispada iz kutijice, odbija se od pod i završava u jezeru.

– Reci mi da to nije ono što sam mislila da jest – rekla je njegova zaručnica Geri, rukama prekrivajući lice.

@geriiashforth #gonewrong #proposalgonewrong #proposal #proposalvideo #ringdrop #marriage #marriagehumor #marriedlife #viral #viralvideo #inthelake #fyp #foryoupage ♬ original sound – Gerii Ashforth

Nakon što je prsten pao u vodu, Ross je improvizovao i odlučio nastaviti prosidbu s prstenom obećanja koji je Geri već imala na prstu. Sljedećeg dana otišli su kupiti još jedan prsten, a zatim su se vratili na jezero kako bi ponovili prosidbu, ovoga puta bez ispuštanja prstena. Ross je rekao da se još uvijek nada da će naći originalni zaručnički prsten koji je platio 999 funti.

 • – Razgovarao sam s vlasnikom jezera i on je rekao da će nam rado pomoći da pronađemo prsten. Geri je poprilično uznemirena zbog cijele stvari i ispričao sam joj se već nekoliko puta što sam upropastio tako poseban trenutak – rekao je Ross.

  Ross i Geri upoznali su se prije pet godina dok su radili u istom domu za starije kao njegovatelji, službeno su par od prošle godine, a prosidba je bila u planu otkako je Ross Geri dao prsten obećanja prije deset mjeseci, prenosi Večernji list.

  Korisnici Tik Toka, na kojemu je video objavljen, u komentarima su pisali razne šale, ali su im i pisali da im je žao što je prsten završio na dnu jezera.

  – Mora da je bio težak prsten, je li to šala koja je pošla po krivu? – napisao je jedan šaljivi korisnik.

  – Ako ga izvučete, to će biti priča koju ćete do kraja života pričati svima – dodao je drugi. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje