Zašto su Škorpije noćna mora za najbliže?
Foto: Tuzlanski.ba

Nemirni su tipovi. Preživljavanje im je specijalnost, a za svoju okolinu su prava noćna mora.

Svaki je zodijački znak povezan s određenim organima i dijelovima tijela. Škorpija je povezana s donjim dijelom probavnog sistema, kožom, spolnim i reproduktivnim organima. To su ujedno i područja koja su kod Škorpija najčešće zahvaćena zdravstvenim tegobama.

Podložni su i ozljedama, zaraznim bolestima, izraslinama i alkoholizmu. Škorpija može unijeti u organizam velike količine alkohola prije nego što osjeti neposredne posljedice, no tako se izlaže većem kumulativnom učinku ovog štetnog spoja.

Nemarni tipovi

Povremeno sute nemarni prema tijelu i propuštaju se zaštititi od zaraza, trovanja i ozljeda. Na upozorenja odgovaraju buntom i inatom. Kad se razbole noćna su mora za bližnje i za medicinsko osoblje jer je njihovu složenu i tajnovitu ličnost teško pročitati.

Ljekar im često ne uspijeva postaviti ispravnu dijagnozu jer ne žee iznijeti simptome kojih se stide. Što vas upornije ispituje o vašim tegobama, to vi prkosnije odbijate suradnju. Potreban vam je visoko intuitivan ljekar koji će vidjeti kroz vaš oklop i razotkriti ono što ste prešutjeli.

Snažna volja za izlječenje

Srećom, koliko su tvrdoglavi prema medicinskim radnicima, toliko se žestoko odupiru bolestima. Ako se razbole, njihovi su najjači aduti čvrsta, nepokolebljiva volja i naglašena sposobnost regeneracije.

Preživljavanje je njihova specijalnost, što se očituje u izreci da se Škorpioni mogu ponovno roditi i uzdići se kao feniks iz pepela. (tportal.hr)