Šta mjesec vašeg rođenja govori o vama?
Foto: Tuzlanski.ba

Mnogi se slažu da horoskop otkriva mnogo toga o osobinama i karakteru, ali šta konkretno vaš mjesec rođenja govori o vama.

muskarac-stilJanuar - osobe rođene u ovom mjesecu su ozbiljne i ambiciozne, vole da uče, al i da budu podučene. Pomno paze na mane i slabosti drugih ljudi, vole da kritikuju. Vrijedni su, produktivni, pametni, uredni i organizovani. Osjetljivi su i dubokoumni, vole da usrećuju ljude oko sebe. Uglavnom su mirni i suzdržani, ali na njih loše utiču uzbuđenje i napetost jer ne vole iščekivanje. Veoma su pažljivi i romantični, ali teško izražavaju osjećanja. Vole djecu, lojalne su osobe i imaju stalnu potrebu za poboljšavanjem društvenih sposobnosti. Takođe, umjereno su ljubomorni.

Februar - osobe rođene u ovom mjesecu su pravi realisti. Inteligentni su i pametni, ali skloni promjenama ličnosti. Mirni, stidljivi i skromni, iskreni i odani, ali su i veoma temperamentni. Odlučni su u ostvarenju svojih ciljeva. Skloni su buntovnom ponašanju kada osjete da ih neko sputava, i vole slobodu. Vaoma su osjetljivi i lako ih je povrijediti, a svoju ljutnju i bijes ne vole da sakrivaju. Romantični su, ali to nerado pokazuju. Vole da upoznaju nove ljude, hrabri su i tvrdoglavi. Vole slobodno vrijeme i zabavu. Takođe, skloni su rasipništvu.

Mart - osobe rođene u martu su odane, sramežljive, rezervisane i tajanstvene. Iskrene su i velikodušne. Vole mir i spokoj. Vole da ugađaju drugima i paze na njihove želje i potrebe. Neće se lako naljutiti, pouzdani su i zahvalni i vole da uzvraćaju usluge. Veoma su osvetoljubljivi. Vole da sanjaju i maštaju, vole putovanja. Brzopleti su pri odabiru partnera.

April - osobe rođene u ovom mjesecu su aktivne i dinamične. Odlučne su, ali i sklone kajanju kada donesu odluku koja se ispostavi neispravnom. Vole da ugađaju sebi i vole pažnju. Prijatelji su im jako bitni i rado im pomažu, posebno u rješavanju problema i tješenju. Hrabre su i neustrašive osobe, pustolovi. Veoma su emotivni, ali takođe mogu biti agresivni, nagli i osvetoljubljivi. Vole da budu u pokretu i motivišu sebe i druge. Vema lako postanu i previše ljubomorni.

Maj - osobe rođene u ovom mjesecu su tvrdoglave i "tvrda" srca. Imaju jaku volju i veoma su motivisani u ostvarivanju svojih želja i potreba. Oštroumni su i lako se naljute. Veoma su emotivni, ali i povodljivi, te je na njih lako uticati. Vole da sanjaju i veoma su maštoviti. Puni su razumijevanja, dobri su govornici, vole književnost i umjetnost, kao i putovanja, ali ne vole da provode vrijeme kod kuće. Marljivi su, hrabri, ali imaju i nemiran duh.

Juni - osobe rođene u junu su pristojne, osjetljive i ako im se obraćate sa ljubaznošću veoma ih lako možete navesti da promijene svoje mišljenje i stavove. Osjetljivi su i oprezni, skloni odugovlačenju i oklijevanju. Izbirljivi su i uvijek žele najbolje. Temperamentni su, duhoviti i vole da se šale, vole da govore i dobri su govornici. Veoma su društveni i lako ostvaruju prijateljstva. Sitničavi su, vole da se dotjeruju i bez problema "pokažu zube". Rijetko pokazuju svoje najdublje emocije i treba im vremena da se oporave kad su povrijeđeni. Skloni su da se vode filozofijom da su im oni koji ih vole neprijatelji, a oni koji ih ne vole prijatelji - iz opreznosti.

Juli - osobe rođene u julu su zabavne, tajanstvene i teško ih je dokučiti i razumjeti u potpunosti. dom-ljubav-djevojkaVećinom su mirni, osim kada su uzbuđeni ili napeti. Ponosni su, pošteni, taktični i pristupačni. Veoma su emotivni, ali i temperamentni i nepredvidivi. Brinu o tuđim osjećajima i prijateljski su raspoloženi, brižljivi i puni ljubavi. Nisu osvetoljubljivi, opraštaju ali ne zaboravljaju. Oprezni su i oštroumni, a o ljudima sude na osnovu dužeg posmatranja. Marljivi su i trude se da ostvare ciljeve. Lako ih je povrediti i treba im duže vremena da se oporave. Nisu agresivni ukoliko nisu isprovocirani, a skloni su i pretjeranoj zabrinutosti.

August - osobe rođene u ovom mjesecu vole da se šale, atraktivne su, hrabre i neustrašive. Imaju odlike dobrog vođe jer znaju kako da upravljaju drugima. Velikodušni su i egoistični. Ponosni su i vole pohvale. Lako ih je naljutiti i nije im problem da iskažu ljutnju kada su izazvani. Pažljivi su i oprezni. Poprilično ljubomorni. Društveni su i lako sklapaju prijateljstva. Samostalni su, misle brzo i lako se snalaze. Romantični su, puni ljubavi i pažnje. Znaju da budu previše nagli, i traže načine kako da budu opušteniji.

Septembar - osobe rođene u ovom mjesecu su oprezne i organizovane. Sklone su isticanju tuđih grešaka, vole da kritikuju. Tihi su, ali znaju da budu i veoma glasni kada je to potrebno. Saosjećajni su, zabrinuti i detaljni. Pouzdani su, verni i iskreni. Sa preciznošću obavljaju sve povjerene zadatke. Pametni su, teže što boljem obrazovanju i uvijek tragaju za novim informacijama. Vole sport, odmor i putovanja. Tajanstveni su, ali i puni razumijevanja i lako se motivišu. Teško pokazuju osjećanja, više vole da ih zadrže za sebe. Probrirljivi su kada su u pitanju veze.

Oktobar - osobe rođene u oktobru su atraktivne i uglađene. Lijepe su fizički i psihički. Vole da razgovaraju i vole one koji vole njih. Svemu pristupaju odgovorno i probleme rješavaju iz korijena. Ne vole da lažu niti da se pretvaraju. Saosjećajni su i veoma pažljivi prema prijateljima. Lako ih je povrijediti, ali se poprilično lako oporave. Naprasiti su i ponekad veoma sebični. Samouvjereni su i ne zabrinjava ih previše tuđe mišljenje. Pronicljivi su, odlučni, puni ljubavi i brige i veoma emotivni. Vole putovanja, umjetnost i književnost. Romantični su i skloni sanjarenju. Skloni su pretjeranoj brizi, osjetljivi su i skloni ljubomori. Veoma lako gube povjerenje.

djevojka-pozitivnost-odlucnostNovembar - osobe rođene u ovom mjesecu su pune ideja, uvijek misle unaprijed, jedinstveni su i brilijantni. Oštroumni su i pronicljivi, dinamični i radoznali. Hrabri su, odlučni, velikodušni i strpljivi. Nisu skloni odustajanju, jer ako postoji volja, onda postoji i način. Ne naljute se lako, osim kad su isprovocirani. Smjeli su i lako se motivišu. Kada se zaljube vole snažno, veoma su emotivni i romantični, ali, mogu biti i nepredvidljivi u vezama. Vrijedni su povjerenja jer su iskreni i dobro čuvaju tajne. Takođe, teško kontrolišu emocije.

Decembar - osobe rođene u decembru su lojalne i darežljive. Nestrpljivi su i brzopleti. Aktivni su u igrama, zabavni i vole druženje. Ambiciozni su i lako se dokazuju na poslovnom planu. Vole pažnju i pohvale. Iskreni su i pouzdani, ne pretvaraju se. Nisu egoistični. Ponosni su i skloni promjenama ličnosti, mrze ograničenja, vole da se šale i imaju dobar smisao za humor. Takođe, vole biti voljeni. (ljepota.ba)