Ova tri horoskopska znaka su skloni drami i podizanju tenzija za vrijeme praznika
Foto: Tuzlanski.ba

Priznajmo da praznici nisu praznici bez malo drame, bilo da je riječ o neuspjelom kolaču ili nečem drugom. Postoji nekoliko horoskopskih znakova koji vole uzburkati situaciju...

Ovo su tri horoskopska znaka koja najčešće započinju dramu i jedan koji voli smiriti tenzije:

1. Ovan 

Najvjerojatnije će ispričati drsku, ali urnebesnu šalu na vaš račun.

Ovan je pun originalnih ideja. Jednom kada se dosjeti šale, pametno će je iskoristiti. Ovan je usmjeren na radnju, a ne na posljedice. Njihov humor može uvrijediti, poniziti ili razbjesniti.

2. Vodolija

Najvjerovatnije će se uključiti u strastvenu političku debatu.

Vodolija uglavnom raspravu promatra kao pasivan promatrač. Puno draže mu je igrati novu igru nego se uključiti. Ali, sve se mijenja ako se u pitanje dovode Vodolijina snažna uvjerenja. Vodolije tada ne mogu, a da ne uzvrate. Tada će izvući sve brojke i činjenice i vodit će takav monolog da im se nitko neće usuditi upasti.

3. Djevica

Najvjerovatnije će suptilno kritikovati vaš papir za motanje.

Da se razumijemo, Djevice imaju najčišće namjere. Oni će stići rano ujutro na vaša vrata s buketom božićnih zvijezda i domaćim (zdravim) kolačićima u ruci. Ali, ponekad mogu otići predaleko u potrazi za savršenstvom. Svi znamo da su Djevice organizatori. Imaju jasnu sliku o tome kako zamišljaju da će se događaji odigrati, s malo prostora za odstupanja. Za veliku blagdansku gozbu predviđaju topao, privlačan dekor stola, odvažne okuse i intrigantan razgovor. Pa kad stvari krenu makar malo po zlu, Djevica će to možda morati istaknuti.

Smiruje tenzije

Blizanci 

Najvjerovatnije će smirivati moguće tenzije.

Blizanci su promjenjivi zračni znakovi - i sav taj zrak čini ih pozitivnima. Ovi razigrani znakovi unose lakoću u napete susrete ili uzavrele svađe tokom praznične svečanosti. Blizanci mogu pronaći zajednički jezik sa gotovo svakim. Ovi kreativci vole okupljati koncepte, ideje i ljude. I u ovo blagdansko vrijeme, zahvalni smo na njihovoj neobičnoj sposobnosti da nam odvrate pažnju, piše MSN (Tuzlanski.ba)