Mlada komentarisala fotografiju koja je obišla svijet
Foto: Tuzlanski.ba

Fotografija djevojke na grobu oca na dan njenog vjenčanja obišla je cijeli svijet, autorica fotografije je kazala kako djevojka nije ni znala da je netko fotografiše...

mlada324

Fotografkinja Kari Wieringa nije ni slutila da će njena fotografija u tako kratkom roku obići cijeli svijet. No, fotografija mlade Paige Eding koja je prije odlaska na vjenčanje stala na groblju te pala na koljena pred grobom svoga oca i zaplakala se vrlo brzo proširila društvenim mrežama i dospjela u gotovo sve svjetske medije. 'Samo sam htjela uzeti nekoliko minuta prije vjenčanja kako bi bila s njim i kako bi on mogao biti sa mnom na taj poseban dan', kazala je 23- godišnja Paige.

Budući da nije znala da ju je Wieringa fotografisala, oduševila se kada je vidjela fotografiju, piše Yahoo.com. 'Jako sam sretna što je uhvatila taj trenutak jer ću sad zauvijek imati uspomenu na to', kazala je Paige. Njezin je otac preminuo iznenadnom smrću 2011. godine. Jedan dan se osjećao loše, niko nije znao postaviti dijagnozu, a njegovo se stanje samo pogoršavalo. Uskoro je preminuo od teške infekcije pluća, a ona se teško nosila s gubitkom.

Wieringa, čija je majka preminula kad je imala samo sedam godina, je shvatila potrebu djevojke da se sjeti svoga oca u tako važnom trenutku. 'To su jednostavno stvari koje bole', kazala je. Fotografkinja je i na svom blogu komentarisala popularnu fotografiju: 'Znam da je slika namjenjena za nešto veće nego što sam sama mogla zamisliti. Moja je molitva kroz ovaj nepredvidivi slučaj dirnula mnoge živote', napsiala je. (Dnevnik.hr)

Vezan članak: Dirljiv momenat: Mlada pala na očev grob prije ulaska u crkvu (FOTO)