Horoskop otkriva: Zašto vam stalno slamaju srce?
Foto: Tuzlanski.ba

Svi smo se u jednom trenutku života suočili sa tugom i slomljenim srcem. Kada se ovakve stvari dogode, moramo učiti iz svojih grešaka. Ako ste bili slomljenog srca (vjerujemo da bar jednom jeste) i želite da znate zašto vam se to stalno dešava, pronađite svoj horoskopski znak i saznajte.

Ovan

Djelujete previše nezavisno i drsko, čak i kada želite da budete najbolja osoba na svijetu. To često dovodi to situacija da vas ljudi shvate pogrešno i onda vas napuste. Previše ste distancirani u odnosima s drugim ljudima, prenosi Ženski Magazin.

Bik

Umijete da budete toliko tvrdoglavi da često izludite ljude, a vaša tvrdoglavost uvijek traje dugo. Pokušajte nekad da spustite loptu.

Blizanci

Teško vam je da se posvetite bilo čemu, a kada to učinite, morate to učiniti na vaš jedinstveni način. Često nervirate svoje partnere zbog toga i oni se naljute jer ponekad stvari jednostavno ne mogu da idu kako ste vi zamislili i morate to prihvatiti.

Rak

Previše ste privrženi. Kada ste u vezi, skoro uvijek gušite drugu osobu. Ljudima je potreban prostor, “odmaknite” se.

Lav

Morate uvijek biti u pravu čak i kada grešite. Što se tiče rasprave, nijedna nema smisla, jer ćete uvijek nastaviti sve dok druga osoba ne popusti. To vam stvara veliki problem u vezama.

Djevica

Previše ste ljubomorni. Morate više vjerovati ljudima i prestati previše razmišljati o svemu. To je vaša najveća greška.

Škorpija

Morate naučiti da kontrolišete svoje emocije, lako postajete ljubomorni i skloni ste da budete previše posesivni.

Strijelac

U početku ste zabavni, ali postajete naporni. Vaša očekivanja od drugih su prevelika, drugi se uvijek osjećaju kao da su vas iznevjerili iako su dali sve od sebe.

Jarac

Nemate povjerenja u ljude i ne otvarate se lako. Zbog toga se drugi osjećaju veoma distancirano kada je u pitanju veza sa vama.

Vodolija

Zabavno je biti u društvu sa vama, ali što se tiče provođenja vremena sa svojim partnerom nasamo, često to pokušavate da izbjegnete.

Ribe

Teško vam je da prebolite. Vaši novi odnosi uvijek se unište jer ste zarobljeni u prošlosti. Morate nastaviti dalje.

Vaga

Imate previše želje da promijenite partnera i oblikujete ga kako vi želite. Ne vole svi promjene i ne treba da pritišćete partnera da se promijeni ako to ne želi. (Tuzlanski.ba)