Četvrtak, 24. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Higijena je seksi – žene obožavaju muškarce koji paze na higijenu

zene-muskarac-kupanje
Preuzmite sliku

Sigurni smo da svaka normalna žena obožava kad muškarac brine o svom izgledu i kad vodi računa o sebi, jer nitko ne voli pored sebe imati neurednu osobu. I zaista – živa je istina da je najseksipilniji onaj frajer koji drži do sebe!

\"zene-muskarac-kupanje\"* Užasno je kad muškarac ima neuredne nokte. Pa, budite iskreni, koja bi žena ili djevojka željela da je diraju takvim rukama? Takvu osobu uglavnom smatraju neozbiljnom i neodgovornom, a to, priznat ćete, ženama nije nimalo privlačno.

* Lijep osmjeh je jedan od važnijih faktora na koji svi padaju, a da ne pričamo o tome koliko je grozno kad netko ima neugodan zadah. Dobro, ponekad se može preživjeti miris crvenog ili bijelog luka, ali onaj najgori spoj cigareta, alkohola i neopranih zuba je naprosto nepodnošljiv. Zapamtite, muškarac s lijepim zubima u prednosti je već od samog starta.

* Ono na što žene obraćaju pažnju je miris. Pa, zar nije najljepše kad muškarac lijepo i muževno miriše? Ali, nažalost, ima i onih koji o tome apsolutno ne vode brigu. To je upravo ona skupina koja ne koristi ama baš nikakav dezodorans, a čini nam se ni sapun, i koja se kupa svaki drugi dan. I ono najgore – smatra da je u redu da se takav pojavi u javnosti! E pa, dragi smrdljivci, takvim ponašanjem samo pokazujete da ne poštujete ni sebe, a ni cijeli ženski rod, prenosi Bro1.hr

Da se razumijemo, ovaj tekst nije posvećen svim muškarcima već onim izuzecima koji nam pokvare dan. Nadamo se da smo ih bar malo potakli na razmišljanje… I da, i te kako znamo da ima i dosta neurednih žena, ali o njima drugi put…

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: