Utorak, 27. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Fotografisala se polugola pa umjesto prijateljici, sliku poslala svojoj porodici: ‘Barem imaš grudnjak’

Preuzmite sliku

Porodični razgovori na WhatsAppu, Viberu ili Facebooku obično su rezervirani za dogovaranje oko porodičnog ručka, slanje smiješnih fotografija i slično.

Međutim ova cura proživjela je jednu od najgorih noćnih mora kada je slučajno u porodični razgovor poslala svoju polugolu fotografiju.

U prvom isječku, Bethany je objasnila kako je toga dana bila u shoppingu sa svojom prijateljicom te kako im se svidio jedan grudnjak u Primarku.

Za razliku od uobičajenih veličina grudnjaka, to donje rublje bilo je označeno u veličinama S, M, L te njezina ‘obdarena’ prijateljica nije bila sigurna koja će joj dobro stajati.

Beth je objasnila: ‘Prijateljica mi je rekla da ga ja isprobam i da će ona usporediti veličinu sa mnom, vratiti se sutra i kupiti. Ja sam kupila grudnjak i gaćice u setu u svakoj boji jer je bilo jeftino’.

@bethanymargaretI accidentally sent a n00d in my family group chat 🤦🏼‍♀️ ##storytime ##cringe ##awkward ##repost ##fyp ##viral ##foryoupage ##awkwardstorytime ##ohnonononono♬ Oh No – Kreepa

Te je večeri prijateljica trebala prespavati kod nje i tada je trebala isprobati grudnjak. S obzirom da nije došla, Beth i ona su se dogovorile da će joj poslati fotografije.

– Razgovarala sam s njom preko WhatsAppa. Ni s kim se ne dopisujem preko te aplikacije osim s porodicom i s njom. Uđem na WhatsApp. Idem na najnoviji razgovor. Ni ne čitam ga, jer je najnoviji razgovor uvijek s njom. To je jedini razgovor koji je ikad aktivan na WhatsAppu – nastavila je pričati Beth.

@bethanymargaretI accidentally sent a b00b pic in the family GC 🤦🏼‍♀️ ##part2 ##storytime ##cringe ##awkward ##fyp ##viral ##foryoupage ##awkwardstorytime ##ohnonono ##fail♬ Oh No – Kreepa

Nakon što je poslala sliku u grudnjaku, Beth je dobila obavijest na mobitelu. Očekivala je poruku od prijateljice, ali dobila je poruku od brata.

– Bila je od mog brata. Rekao mi je da fotografiju brzo uklonim – govori ona.

Čim je vidjela što je napravila odmah ju je izbrisala. Međutim to nije bilo dovoljno brzo jer su ipak skoro svi vidjeli fotografiju.

– Umrijet ću. Vidimo se svi u paklu – napisala je.

Pokušavajući je svim silama umiriti, jedan član porodice napisao je: ‘To se događa’.

Srećom, njezin je otac već spavao kad je poslala sliku, ali odlučila im je ispričati cijelu priču kada su sljedeće jutro pitali.

@bethanymargaretConclusion – don’t send n00dz to your family GC 🤙🏻 ##storytime ##cringe ##awkward ##fyp ##viral ##foryoupage ##awkwardstorytime ##ohnonononoo ##fail ##helpme

♬ Oh No – Kreepa

Njezini su videozapisi prikupili preko milijun pregleda na TikTok, a ljudi su bili impresionirani koliko je dobro reagovala njezina porodica.

– Da mi se ovo dogodi, vjerovatno ne bih više vidio svoju porodicu – jedan je komentirao. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje