Nedjelja, 25. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Fitness baka sa 64 godine svakodnevno trenira sa svojom unukom: Ne zna se koja bolje izgleda…

Preuzmite sliku

Lesli Maksvel posvetila se fitnessu kada je napunila 48 godina i od tada ne prestaje da trenira.

Lesley Maxwell (64) je baka iz Australije i naglašava da sebe smatra osobom koja ni nema godine. Fitnessom je počela da se bavi u 48. godini i poslije samo godinu dana je odnijela pobjedu na fitness takmičenju.

Vježbanje je sada njen život i ona je lični trener. Takmičila se više od 30 puta i našla se na više od 30 naslovnica koje predstavljaju fitness modele, prenosi Super žena.

“Fitness i zdravlje su moj život i volim da inspirišem druge da vode zdrav životni stil i da održavaju snažno i vitko tijelo bez obzira na godine”, rekla je Lesley.

Ona je majka troje dece, a ima i troje unučadi. Često se snimala sa svojom 19-godišnjom unukom Tijom, pa su ti video snimci i postali viralni na društvenim mrežama. Ujedno, sa njom i najviše voli da vježba.

Dok se Lesley sjajno zabavlja sa unukom, njena kćerka Vanessa ne podržava svoju majku u potpunosti i savjetuje je da uspori sa treninzima kojih ima pet u toku sedmice. Pored toga, kćerka nije zadovoljna ni golišavim fotografijama koje Lesley objavljuje na Instagramu. Ipak, ona nije saglasna sa tim.

“Fitness je moj život i stalno sam u teretani u oskudnoj odjeći. Uz to se takmičim, pa sam navikla da budem na bini u sićušnom bikiniju. Nemam problema sa pokazivanjem takvih fotografija. Ne stidim se svog tijela. Moram da budem produkt onoga u šta vjerujem. Ne mogu da se pokrijem ako želim da pokažem svoje tijelo. Zašto biti star i bolestan ako ne moraš da budeš? Zašto ne biti na vrhu svijeta?”, rekla je fit baka.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje