Utorak, 6. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Facebook ponašanje koje muškarci mrze

zene facebook
Preuzmite sliku

Popularno

Ranije smo vam otkrili šta muškarce najviše zanima na vašem Facebook profilu, a sada vam otkrivamo kakvo ih to ponašanje nervira. Neke djevojke to nikada ne rade, a druge ne znaju kako to prestati raditi.

\"zeneDuckface – Neke djevojke kao da ne znaju zauzeti drugu pozu za slikanje. Muškarci ne razumiju zašto se djevojkama sviđa baš ta faca, gdje su je prvi put vidjele i kako su odlučile da je to novi ideal ljepote. Mnoge muškarce će pućenje usana odbiti, pa stoga dukface slike uklonite sa Facebooka.

Srceparajući statusi i ljubavne pjesme nakon prekida – Svima je žao što niste zajedno, ali to ne znači da svi žele svakih pet minuta čitati srceparajuće statuse ili ljutite komentare u kojima iskazujete mržnju prema cijelom muškom rodu.

Fotošopirane fotografije – Oni ne očekuju da svaka djevojka izgleda savršeno, ali fotošopirane fotografije na kojima ne ličite na sebe neće se svidjeti nijednom muškarcu. Oni to prihvataju kao lažno predstavljanje.

Jaka nakon prekida – Djevojke koje nakon prekida izigravaju frajerice većinu muškaraca nerviraju. Fotografije sa izlazaka i statusi kojima dajete do znanja kako vas prekid nije povrijdio i kako se dobro provodite neće impresionirati nikoga.

Javno objavljivanje mjesta na kojem se trenutno nalazite, s kim ste i šta jedete i pijete – Iako to ne rade samo žene, činjenica je da one to rade mnogo češće nego muškarci. Muškrcima su mnogo zanimljivije djevojke koje nisu previše aktivne na Fcebooku i koje ne otkrivaju sve. Ako im sve potrebne informacije servirate kao na pladnju, jednostavno mu nećete biti toliko zanimljivi.

Tuzlanski.ba / Vijesti.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: