Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Četiri znaka da će vam prijatelj uskoro postati dečko

par-plaza
Preuzmite sliku

Vas dvoje ste već dugo najbolji prijatelji ali vaše blisko prijateljstvo sve više počinje da liči na romantičnu vezu.

par-plaza

Povjeravate se jedno drugom, uživate kada ste zajedno i polako primijećujete da vam se nikako ne sviđa njegova djevojka. Pogledajte koji sve znakovi otkrivaju da se najbolji drug polako pretvara u vašeg dečka.

Komentari

Vaši zajednički prijatelji provociraju vaše prijateljstvo. Zadirkuju vas, nagovještavaju kako biste bili skladan par, kako se baš super slažete… Kad god ste u većem društvu, baš vas dvoje se nekako izdvojite, osamite, razgovarate o nečemu…Sve to ukazuje da ste možda vas dvoje idealan spoj.

Česti telefonski pozivi

Čujete se telefonom bar nekoliko puta tokom dana. Čak i neposredno pred spavanje primate njegov poziv. Vama se dopada da razgovarete neobavezno, rasterećeno o tome šta ste radili, kako je bilo na ručku, šta sada radite…

Simpatični nazivi

Imate svoje međusobne nadimke. Zovete ga onako kako niko drugi to ne radi. „Dušo”, „srce”… samo vam se otrgne. Njemu to ne smeta, često uzvraća. Prijatno vam je kad god čujete poznat glas da vas doziva. Imate i zajedničke fraze, mimiku, pozdrave.

Neobavezni dodiri

Ophodi se nježnije prema vama. Često dodirujete jedno drugo, a njegove ruke prosto „padaju” po vašim leđima i ramenima. Sve ukazuje na to da je na pomolu prvi poljubac. (Blic.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: