Subota, 4. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Eros.ba: Šta to žene zamjeraju muškarcima?

Preuzmite sliku

Muškarci i žene u principu imaju i različite stavove ali i poglede o životu i vezama. Žensku stranu ove priče donosi vam Eros.ba.

Svaka žena se jako iznervira i baš povrijedi kada njen dragi ne primjeti koliki je ona trud uložila u uređivanje i dekoraciju njihovog doma. Ženama nikada neće biti jasno kako to muškarci ne primjećuju, a i ako primjete tome ne pridaju veliki značaj. Uvjerene su da muškarci nemaju osjećaj za stil i ne cijene njihov trud.

Takođe ukoliko njihov dragi ne primjeti novu frizuru ili cipele slijedi „pakao“ u kući. Međutim ako muškarac ovo primjeti odmah i to je problem, jer po ženskom shvatanju sigurno je napravio neku grešku, pa sada nastoji da to ispravi komplimentima.

Žene vole osjećaj da su samostalne i da one same o svemu odlučuju, ali ne vole ni muškarce koji im u svemu povlađuju i koji se uvijek, ali baš uvijek slažu sa njihovim stavom.

Žene ne vole ni kada ih njihov partner, bez razloga ne nazove par dana. Odmah misle da nešto nije u redu i da je vara. Ovo proizilazi iz toga što su žene ubijeđene da se muškarci boje odgovornosti i ozbiljne veze, a od same pomisli na brak i porodicu im se „diže kosa na glavi“.

Žene doslovno „polude“ kada shvate da muškarci ne pridaju puno pažnje svom oblačenju, izgledu i ličnoj higijeni. Ponovo je to mač sa dvije oštrice, jer ako paze na to, onda su sigurno gay…

I za kraj poruka muškarcima: Šta reći, osim da sa ženama morate oprezno i pažljivo i najpametnije je da svaki svoj potez ili izjavu dobro odvagate, i to po više puta.
Komplikovano, zar ne?

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,