Četvrtak, 18. Juli 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Dva načina kako da održite emocije u vezi

Nikad dosta rada na vezi i emotivnom odnosu! Postoji nekoliko načina da radite na svojoj vezi i ako pored sebe imate osobu koja je vrijedna vašeg truda, obavezno dajte svoj maksimum u razvoju veze.

Postavite zajedničke ciljeve

Bilo da se radi o profesionalnom usavršavanju ili nekim međusobnim interesovanjima, veoma je bitno da uvijek imate zajednički cilj. Ovo je idealan način da se zbližite i steknete međusobno povjerenje, prenosi Lepota i Zdravlje.

Ne zanemarujte važnost dodira

U dugim vezama, jednostavno ponekad dođe do gašenja strasti. Više se ne držite za ruke, ne razmjenjujete poljupce u prolazu i filmove gledate svako na svojoj strani kreveta. To nikako ne smijete dozvoliti. Strast je veoma bitan dio  veze i morate se potruditi da date sve od sebe da je  iznova probudite. Trudite se da dodirnete i poljubite svog partnera kad god vam se za to ukaže prilika. Jednostavno, učinite da se u njemu ponovo probudi strast.

Veza, duga i ozbiljna, zahtijeva konstantna ulaganja, i zato radite na svom odnosu, kako bi emocije uvijek bile prisutne, a ljubav dugovječna. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,